Blog: Piaci sátor

Piaci sátor

22.07.2019 · Administrátor

Gyorsan összecsukható árusító sátor. Az ollórendszernek köszönhetően eszközök nélkül. Időt és pénzt megtakkaríthat a sátorral

Ha többször az évben eladóként részt vesz a vásáron, akkor tudja hogy egy jó minőségű sátorra lesz szüksége . Váratlan időjárás változások, szél, éles napfény, eső nagy problémákat jelenthet az eladó számára. A Brimo árusító sátor kiváló kényelmet és védelmet nyújt Önnek, és a kínált áru tis megvédi.

Néhány másodpercen belül a sátor készen áll

A Brimo sátrak többféle kivitelben kaphatók. Acél és alumínium szerkezet áll rendelkezésre. Minden típus nagyon könnyen karbantartható és felállítható.

Az ollós rendszernek köszönhetően másodperceken belül szerszámok nélkül felépítheti a sátrakat. A sátrakat két nagy csoportba osztjuk alumínium és acél szerkezetű sátrak. A modellek különböznek a szerkezetek szilárdságában, a ponyva anyagában és a paraméterekben. A sátrak ponyvái 100% -osan vízhatlanok. A megfelelő sátor kiválasztása előtt néhány alapvető kérdést kell tudni a választ.

- Milyen gyakran fogom a sátrat használni?

- Milyen körülmények között szeretném használni a sátrat?

- Milyen ideig fogom a sátrat használni egyfolytában szétszerelés nélkül?

Ha ismeri, a választ ezekre a kérdésekre, akkor egyszerű lesz a választás. Kiválaszthatja a sátor típusát az Ön igényeinek megfelelően. A sátrak télen is használhatók. A gázmelegítők a téli hónapokban is kellemes légkört biztosítanak.

Az eladók a piaci sátrat mozgó / mobil üzletként használják. A sátor felállítása csak egy percet vesz igénybe, a megspórolt időt az áru kirakására, a szórólapok kiállítására használhatja ki. Az eladók különböző reklámokkal szeretnék felhívni a vásárlók figyelmét. A sátrak ponyváit nyomtathatja logóval, fényképpel vagy felirattal, címerrel stb.  Nyomtatott reklámmal rendelkező sátor megkülönbözteti önt a tömegben. A sátrakat kétféle módon nyomtathatjuk vasalási technikával, szublimációs technikával. A vasalási módszert kisebb logók, feliratok nyomtatásakor választjuk. Telibe nyomtatott sátrak nyomtatására a szublimációs módszert választjuk. Szublimációval  képeket, fotókat, logókat bármit tudunk a sátor ponyváira nyomtatni.

A kisebb méretű árusító sátrakat az eladók használhatják: öltözőként, raktáraként stb. A sátor ponyvái vízhatlanok, a ponyva belső felülete PVC réteggel van ellátva. A 7 szín közül választhat. A sátrak azonnal rendelkezésre állnak.

A Brimo árusító sátor maximális biztonságot, minőséget, tökéletes hátteret és sok más előnyt biztosít.


Megosztani a Facebookon