Blog: Horgász pavilon

Horgász pavilon

08.02.2018 · Administrátor

Horgász sátor a horgászok kényelméért. Vízálló, minőségi, stabil, megfizethető.

Halászni megy és több napot szeretne tölteni a tó melett? Minden részletre kellene gondolni. A tónál az acél horgász sátor védelmet nyújt Ön számára. A horgász sátor könnyű, hordozható és praktikus. Összecsukott állapotban autóban is kényelmesen szállíthatja. Választhat különböző méretekből  2x2m, 2x3m, 3x3m, 3x4.5m, 3x6m. A kedvezőtlen időjárási viszonyok előtt menedéket biztosít, a ponyvák 100% -os vízállóak. Az Ön elképzelései szerint kiválaszthatja a sátor színét. A sátrak szélellenállása 40km/ó. A sátor nehezékzsákokkal vagy sátorcövekekkel rögzíthető.  Fő rögzítésnek használja a sátorhoz csomagolt cövekeket, melyeket ingyen adunk minden fajta sátrunkhoz.
A nehezékzsákokat homokkal vagy kavicsokkal kell megtölteni. Súlyuk 14 kg a töltés utánn. Zsákokat tépőzárak segítségével rögzítheti a sátor lábaihoz. 


Tartozékok, amelyek a halászat során értékelni fog Tó partján nagy kellemetlenséget tudnak létrehozni a súnyogok. Negyedik oldalfalnak köszönhetően teljesen le tudja zárni a sátrat. A negyedik oldalfalak ajtóval vannak ellátva. Ez az oldalfal nagyon praktikus ha z éjszakát a sátorban szeretné tölteni. Megvédi Önt a széltől és az esőtől. A tó partján 
nincs lehetősége arra, hogy csatlakozzon az elektromos áramhoz. Ezért  ügyfeleinknek  kínálunk LED-es lámpákat beépített akkumulátorral. A világítási idő akár 4-10 óra, a használat intenzitásától függően. 
Praktikusan mágnes segítségével bárhová rögzítheti a LED lámpát. Ha a LED-es lámpa kitartása már nem elegendő, csatlakoztassa a lámpát a BOWER BANK-hoz az USB-kábellel. 

A praktikus LIFETIME összecsukható bútorok kiváló minőségűek. Az összecsukható szék az egyik legfontosabb dolog, amire szüksége van a kényelem érdekében. Alacsony súly, tökéletes stabilitás, gyors elrendezés meggyőzi Önt arról, hogy helyesen választott. Az összecsukható asztalok rugalmasak. Az asztallap vastagsága - 15 mm plusz az erősítő szegély 38 mm-es. Nagy teherbíróképesség akár 350 kg. Az asztalok és a székek karbantartása nagyon fontos hogy  egyszerű legyen, ha civilizáción kívül tartózkodik.
 

BRIMO márkájú sátrak megfelelő védelmet nyújtanak a kirándulása során.

Megosztani a Facebookon