Ingyenes expressz szállítás Kiárusítás

Party sátor 3x6m

Ingyen: 12 db sátorcövekek és védőtok + 5 éves garancia!

Baleset esetén az első évben a váz alkatrészei ingyen!

Reklám nyomtatást a sátorra, bármikor, akár szállítás után is!

Egy személy általi használat már 40 másodperc alatt!

Ezt a terméket képesek vagyunk 13:00 óráig átadni a futárnak, aki általában másnap kiszállítja.


Kiárusítás 284 900 Ft Ár bruttó (27%) Azonnal raktáron:
 • Party sátor

  amely szuper acél szerkezettel rendelkezik alkalmas rendszeres használatra. BRIMO-ban 50km / ó-ig terjedő szélerőnél használjuk !!!
 • Csomagolás tartalmaz: tetőponyvát, szerkezetet, 12db cövekeket és védőtokot. (a sátor nem tartalmaz falakat)
 • A sátor egy személy által történő felállításának és lebontásának ideje akár 40 másodperc!
 • Nagyon sűrű szövésű poliészterből készül 330g/m2, (az anyag 60%-a), PVC bevonattal (az anyag 40%-a). A ponyvánk erősebb mint sok más nehezebb ponyva, melyek aránya szövet 25%, PVC réteg 75%, miközben a PVC élettartama jóval rövidebb mint a szöveté.
 • Szerkezet: ollós csavarkötéssel, erősen ötvözött acélból készült csavarok segítségével, a lábakon BRIMO biztosítással.
 • A szerkezetnél alkalmazott porfesték: epoxi-poliészter
 • A belmagasság állítható: 4 magassági fokozata van, 175, 185, 195, 205 cm
 • Méretei összecsukott állapotban: 155x45x25 cm, 47 kg
 • Sátor alapterülete: 290x570cm (16,5 m²)
 • 5 év jótállás a fogyasztó számára

Parti sátraink heti egyszeri, kétszeri felhasználásra.Ideális megoldás  esküvőkre, fesztiválokra, de termékértékesítésnél illetve szolgáltatásnyújtásnál is. A kültéri rendezvények, összejövetelek, ünnepségek, esküvők egyre kedveltebb  és elmaradhatatlan kiegészítője a party sátrak. Szerszámok nélkül gyorsan és egyszerűen fellállíthatóak és lebontahtóak, gyorsan alkalmazkodva az igényekhez. Erős ponyvája véd az esőtől, széltől, UV sugárzástól,  hirtelen időjárásváltozás esetén. A 3x6 méteres party sátor kellően tágas teret biztosít minden rendezvény számára, legyen az kerti grillparty, esküvő vagy bármilyen más összejövetel. 

Nagyobb mérete miatt a party standot elláttuk a konstrukció automata kibiztosítását könnyítő rendszerrel, melynek következtében a felállítása és az összecsukása gyors és fáradságmentes.
A ponyva nagy sűrűségű, vízhatlan képességet biztosító impregnált anyaga rendkívüli szilárdságot és ellenállóképességet nyújt a károsodás ellen. Minden ponyva UV-faktorral rendelkezik, mely a tetőponyva színtartóssága mellett hűvös környezetet is biztosít a termékeknek.
A 3x6m parti sátor vastag nemesacél konstrukciója a legerősebb szélnek is ellenáll, és a party sátornak ezáltal hosszú élettartamot biztosít.
Az acélkonstrukció festéke korrózió és karcolás elleni védelmet nyújtó adalékot tartalmaz.
BRIMO-szervizt kizárólag a saját party sátraink esetében biztosítunk! Ingyenes pótalkatrészek és szerkezet szerviz! A tetőelemek árjegyzékét kérésre biztosítjuk. A sátrak nem a hosszú távú és tartós tetőfedésekre készültek. Az ilyen használat csökkenti a ponyva élettartamát.