AKCIÓ -29%

Party sátor 3x6m

Ingyen: 3 teli oldalfal + 12 sátorcövekek és védőtok!

Pótalkatrészek a szerkezetre ingyen kaphatók. A sátrat 40 másodpercen belül felállíthatja!

Az 5 éves garancia idő alatt bármikor készíthetünk reklám nyomtatást a sátorra.

A 12:00 óráig beküldött megrendeléseket azonnal küldjük. Becsült szállítási idő: követlező munkanap.


114 000 HUF Ár brutto 160 000 HUF Megtakarítás: 46 000 HUF
 • Party sátor

  amely szuper acél szerkezettel rendelkezik alkalmas rendszeres használatra 40km/ó szélsebességig!
 • A csomag tartalma: tető, váz, 3 különálló, tépőzárral rögzíthető oldalfal + sátorcövekek (12db) és védő tok!
 • A sátor egy személy által történő felállításának és lebontásának ideje akár 40 másodperc!
 • A tető és a falak anyagja 100% vízhatlan. Nagyon sűrű szövésű poliészterből készül 330g/m2, (az anyag 60%-a), PVC bevonattal (az anyag 40%-a). A ponyvánk erősebb mint sok más nehezebb ponyva, melyek aránya szövet 25%, PVC réteg 75%, miközben a PVC élettartama jóval rövidebb mint a szöveté.
 • Szerkezet: ollós csavarkötéssel, erősen ötvözött acélból készült csavarok segítségével, a lábakon BRIMO biztosítással.
 • A szerkezetnél alkalmazott porfesték: epoxi-poliészter
 • A belmagasság állítható: 4 magassági fokozata van, 175, 185, 195, 207 cm
 • Méretei összecsukott állapotban: 150x45x25 cm, 49 kg
 • Sátor alapterülete: 290x580cm
 • 5 év jótállás a fogyasztó számára

Parti sátraink heti egyszeri, kétszeri felhasználásra.Ideális megoldás  esküvőkre, fesztiválokra, de termékértékesítésnél illetve szolgáltatásnyújtásnál is. A kültéri rendezvények, összejövetelek, ünnepségek, esküvők egyre kedveltebb  és elmaradhatatlan kiegészítője a party sátrak. Szerszámok nélkül gyorsan és egyszerűen fellállíthatóak és lebontahtóak, gyorsan alkalmazkodva az igényekhez. Erős ponyvája véd az esőtől, széltől, UV sugárzástól,  hirtelen időjárásváltozás esetén. A 3x6 méteres party sátor kellően tágas teret biztosít minden rendezvény számára, legyen az kerti grillparty, esküvő vagy bármilyen más összejövetel. 

Nagyobb mérete miatt a party standot elláttuk a konstrukció automata kibiztosítását könnyítő rendszerrel, melynek következtében a felállítása és az összecsukása gyors és fáradságmentes.
A ponyva nagy sűrűségű, vízhatlan képességet biztosító impregnált anyaga rendkívüli szilárdságot és ellenállóképességet nyújt a károsodás ellen. Minden ponyva UV-faktorral rendelkezik, mely a tetőponyva színtartóssága mellett hűvös környezetet is biztosít a termékeknek.
A 3x6m party sátor vastag nemesacél konstrukciója a legerősebb szélnek is ellenáll, és a party sátornak ezáltal hosszú élettartamot biztosít.
Az acélkonstrukció festéke korrózió és karcolás elleni védelmet nyújtó adalékot tartalmaz.
BRIMO-szervizt kizárólag a saját party sátraink esetében biztosítunk! A konstrukció pótelemei az 5 éves meghosszabbított garancia első 2 évében ingyenesek! A tetőelemek árjegyzékét kérésre biztosítjuk. A sátrak nem a hosszú távú és tartós tetőfedésekre készültek. Az ilyen használat csökkenti a ponyva élettartamát.