Blog: Harmonika sátor automatikus rendszerrel

Harmonika sátor automatikus rendszerrel

16.02.2018 · Administrátor

Az automatikus harmonika sátor pár másodperc alatt felállítható bármilyen szerszám és használati utasítás nélkül!

Minden BRIMO sátrat úgy terveztek, hogy szétrakásuk ne tartson többet mint egy percet. Az összecsukható rendszernek köszönhetően a sátrat egy ember szét tudja rakni, szerszámok nélkül. Többé már nem kell órákat tölteni a sátor összerakásával. 


Az automatikus összecsukható pavilon használataAz  összecsukható pavilon használhatja bárhol. A pavilon használata alkalmas különböző alkalmakra mint például: kerti párti, vásárokon, autó tetőszerkezetként és hasonlók. Mindenhol ott, ahol gyorsan menedéket szeretne létrehozni. Kétféle konstrukciót kínálun. Az első az acélváz.  Az acél kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, mint például: szilárdság, rugalmasság, ellenállás. Az acél általában a leggyakrabban használt építőanyag. A BRIMO összecsukható pavilonok acélszerkezet felülete porfestékkel van bevonva, ami védi az acélt a rozsdásodástól. A szerkezet belső profil vastagsága 0,8<do 4mm. A második váz típus az alumíniumszerkezet. Az alumínium az acélhoz hasonló erősségű, de a bónusz az, hogy alacsonyabb súlyú, ami előtérbe helyezi. Az alumínium ellenáll a korróziónak. A szerkezet belső profil vastagsága 1,2<do 7mm. Összecsukott állapotban a vázak nem igényelnek sok helyet, könnyen szállíthatók. 
A sátorponyvák minőséges anyagból vannak szőve. Az acél sátrak ponyvái PVC bevnattal rendelkeznek, amelyen nem halad át az eső. Az alumínium sátrak ponyvái pedig poliuretán réteggel rendelkeznek.


Az összecsukható pavilon megvásárlásával számos előnnyt kap A sátorgyártó által garantált 5 éves jótállás az egyik legjobb mutatója annak, hogy a sátrak tökéletes minőségben készülnek. Továbbá a gyártó a megvásárlástól tartva 2 éves ingyenes szervizt biztosít a szerkezetre. Ez azt jelenti, hogy az első két évben ingyen kap konstrukció pótalkatrészeket 3 000 HUF értékben.
A csomag tartalmaz három teli oldalfalat, konstrukciót, tetőponyvát, sátrocövekeket. 

Gyorsan összecsukható pavilont keres különböző alkalmakra? Összecsukható pavilon kiválló választás Ön számára. A BRIMO márkájú sátrakkal elégedett lessz.

Megosztani a Facebookon