Ingyenes expressz szállítás Kiárusítás

Pavilon sátor 3x3m

Ingyen:3db teli oldalfal, 8 db sátorcövekek és védőtok + 5 éves garancia!

Baleset esetén az első évben a váz alkatrészei ingyen!

Reklám nyomtatást a sátorra, bármikor, akár szállítás után is!

Egy személy általi használat már 40 másodperc alatt!

Ezt a terméket képesek vagyunk 13:00 óráig átadni a futárnak, aki általában másnap kiszállítja.


Kiárusítás 240 900 Ft Ár bruttó (27%) Azonnal raktáron:
 • Pavilon sátor

  amely exclusive acél szerkezettel rendelkezik, profi használatra készült. BRIMO-ban 55km / ó-ig terjedő szélerőnél használjuk !!!
 • A csomag tartalma: tető, váz, 3 különálló, tépőzárral rögzíthető oldalfal + sátorcövekek (8db) és védő tok!
 • A BRIMO rendszernek köszönhetően 40 másodperc alatt felállítható!
 • A tető és a falak anyagja 100% vízhatlan. Nagyon sűrű szövésű poliészterből készül 330g/m2, (az anyag 60%-a), PVC bevonattal (az anyag 40%-a). A ponyvánk erősebb mint sok más nehezebb ponyva, melyek aránya szövet 25%, PVC réteg 75%, miközben a PVC élettartama jóval rövidebb mint a szöveté.
 • Szerkezet: ollós csavarkötéssel, erősen ötvözött acélból készült csavarok segítségével, a lábakon BRIMO biztosítással. Az acél különösen erősített, (+-25%) összehasonlítva a super sátrakkal, vagy hasoló sátrakkal más gyártótól, ugyanilyen falvastagság mellett.
 • Az acélszerkezet elején található BRIMO nylon önzáró patent erősebb, mint a szupersátrak BRIMO acél patentja volt korábban. Ugyanakkor garantálja a még könnyebb szétszerelést.
 • A szerkezetnél alkalmazott porfesték: termoplasztikus, ellenálló, meghosszabbított élettartammal
 • Mennyezeti magassága: 4 magassági fok 175, 185,195, 205cm.
 • Méretei összecsukott állapotban: 155x23x23cm, 35kg.
 • Sátor alapterülete: 290x290cm (8,4 m²)
 • 5 év jótállás a fogyasztó számára

A sátor tetők kedvelt megoldásai az eventek szervezőinek, esküvők vagy bármilyen ünnepségek helyszíneként. Az Super pavilon 3 * 3 méteres pavilon sátrak nagyvonalú teret biztosít a frissítők elkészítéséhez és tálalásához, a gasztro felszereléshez és felszolgáláshoz egyaránt. A kerti sátrak árnyékában a vendégek kényelmesen megpihenhetnek. A stabil és erős váznak köszönhetően sátraink megbízhatóak, és védelmet nyújtanak kellemetlen időjárás esetén is, megvédenek az esőtől és széltől. A sátrak könnyedén és gyorsan felállíthatók és lebonthatók. Kialakítható belőlük szellős, nyitott sátortető, de három oldalú délig zárt terület is, sőt egy teljesen - négy oldalról zárt, cipzárral záródó ajtóval ellátott pavilon sátor is.
Könnyebb és még erősebb, mert megoldása ellentétben áll olyan más sátrak megoldásaival, amelyek a szerkezet méretét növelik, ezzel növelik a súlyát is, de a belső falak vastagságát nem módosítják. Mi ezzel ellentétben a szerkezet külső méretét 2 mm-el csökkentettük, és ezt a belső falakhoz adtuk hozzá, ezzel csökkentve a termék súlyát, és növelve erősségét.
Ezt a filozófiát használtuk a szövet esetében is, amelynek szövetszálai igen sűrűek a legújabb technológiáknak köszönhetően, ezért nagy ellenálló képességű a kis súlya ellenére is. Pavilon sátor tetőponyva és az oldalfalak vízhatlanok. Az UV sugárzás elleni védelem a jó minőségű anyagokkal együtt az impregnált kezeléssel garantálja a hosszan tartó színállóságot. A speciális termoplasztikus porfesték által a szerkezetet matt pasztell hatásúvá válik, és ez a sátrat egyedülállóvá teszi a piacon.
A mennyezeten és a falakon az egész kerületen alkalmazott tépőzár az otthonihoz hasonló kényelmet biztosít. A szerkezet minden része erősen ötvözött acélból készült, hosszú élettartamot garantál úgy, hogy az összecsukható pavilon sátor 3x3 súlya alacsony marad
A minőségi festék véd a rozsdásodás és a kopás ellen. A BRIMO rendszer könnyebbé teszi a lebontást a szerkezet automatikus biztosításának köszönhetően.
Szervizt csak a BRIMO sátrakhoz biztosítunk. Ingyenes pótalkatrészek és szerkezet szerviz. BRIMO ponyvákhoz pótelemeket, és ezeknek árjegyzéket kérésre küldünk. A sátrak nem a hosszú távú és tartós tetőfedésekre készültek. Az ilyen használat csökkenti a ponyva élettartamát.