AKCIÓ -30%

Pavilon sátor 3x3m

Ingyen: 3 teli oldalfal + 8 sátorcövekek és védőtok!

Pótalkatrészek a szerkezetre ingyen kaphatók. A sátrat 40 másodpercen belül felállíthatja!

Az 5 éves garancia idő alatt bármikor készíthetünk reklám nyomtatást a sátorra.

A 12:00 óráig beküldött megrendeléseket azonnal küldjük. Becsült szállítási idő: követlező munkanap.


95 000 HUF Ár brutto 135 000 HUF Megtakarítás: 40 000 HUF
 • Pavilon sátor

  amely exclusive acél szerkezettel rendelkezik, profi használatra készült 50km / ó szélsebességig!
 • A csomag tartalma: tető, váz, 3 különálló, tépőzárral rögzíthető oldalfal + sátorcövekek (8db) és védő tok!
 • A BRIMO rendszernek köszönhetően 40 másodperc alatt felállítható!
 • A tető és a falak anyagja 100% vízhatlan. Nagyon sűrű szövésű poliészterből készül 330g/m2, (az anyag 60%-a), PVC bevonattal (az anyag 40%-a). A ponyvánk erősebb mint sok más nehezebb ponyva, melyek aránya szövet 25%, PVC réteg 75%, miközben a PVC élettartama jóval rövidebb mint a szöveté.
 • Szerkezet: ollós csavarkötéssel, erősen ötvözött acélból készült csavarok segítségével, a lábakon BRIMO biztosítással. Az acél különösen erősített, (+-25%) összehasonlítva a super sátrakkal, vagy hasoló sátrakkal más gyártótól, ugyanilyen falvastagság mellett.
 • A nylon BRIMO biztosítás az acél szerkezeten erősebb mint a super sátrakon. Még egyszerűbb és könnyebb felállítás, lebontás.
 • A szerkezetnél alkalmazott porfesték: termoplasztikus, ellenálló, meghosszabbított élettartammal
 • A belmagasság állítható: 5 magassági fokozata van, 170, 180, 190, 200, 210cm.
 • Méretei összecsukott állapotban: 150x23x23cm, 30kg.
 • Sátor alapterülete: 290x290cm (8,4 m²)
 • 5 év jótállás a fogyasztó számára

A sátor tetők kedvelt megoldásai az eventek szervezőinek, esküvők vagy bármilyen ünnepségek helyszíneként. Az Exclusive 3x3 méteres pavilon sátrak nagyvonalú teret biztosít a frissítők elkészítéséhez és tálalásához, a gasztro felszereléshez és felszolgáláshoz egyaránt. A kerti sátrak árnyékában a vendégek kényelmesen megpihenhetnek. A stabil és erős váznak köszönhetően sátraink megbízhatóak, és védelmet nyújtanak kellemetlen időjárás esetén is, megvédenek az esőtől és széltől. A sátrak könnyedén és gyorsan felállíthatók és lebonthatók. Kialakítható belőlük szellős, nyitott sátortető, de három oldalú délig zárt terület is, sőt egy teljesen - négy oldalról zárt, cipzárral záródó ajtóval ellátott pavilon sátor is.
Könnyebb és még erősebb, mert megoldása ellentétben áll olyan más sátrak megoldásaival, amelyek a szerkezet méretét növelik, ezzel növelik a súlyát is, de a belső falak vastagságát nem módosítják. Mi ezzel ellentétben a szerkezet külső méretét 2 mm-el csökkentettük, és ezt a belső falakhoz adtuk hozzá, ezzel csökkentve a termék súlyát, és növelve erősségét.
Ezt a filozófiát használtuk a szövet esetében is, amelynek szövetszálai igen sűrűek a legújabb technológiáknak köszönhetően, ezért nagy ellenálló képességű a kis súlya ellenére is. Az UV sugárzás elleni védelem a jó minőségű anyagokkal együtt az impregnált kezeléssel garantálja a hosszan tartó színállóságot. A speciális termoplasztikus porfesték által a szerkezetet matt pasztell hatásúvá válik, és ez a sátrat egyedülállóvá teszi a piacon.
A mennyezeten és a falakon az egész kerületen alkalmazott tépőzár az otthonihoz hasonló kényelmet biztosít. A szerkezet minden része erősen ötvözött acélból készült, hosszú élettartamot garantál úgy, hogy a sátor súlya alacsony marad
A minőségi festék véd a rozsdásodás és a kopás ellen. A BRIMO rendszer könnyebbé teszi a lebontást a szerkezet automatikus biztosításának köszönhetően.
Szervizt csak a BRIMO sátrakhoz biztosítunk. A szerkezethez pótelemeket ingyen biztosítunk az 5-éves kiterjesztett jótállás első 2 évében. BRIMO ponyvákhoz pótelemeket, és ezeknek árjegyzéket kérésre küldünk. A sátrak nem a hosszú távú és tartós tetőfedésekre készültek. Az ilyen használat csökkenti a ponyva élettartamát.