Blog: Harmonika sátor

Harmonika sátor

19.02.2018 · Administrátor

40 másodperc. Csupán ennyi idő szükséges harmonika sátrunk felállításához

A megnevezése is már suttogja, hogy sátor szétrakásara nem kell hogy szakember legyen. 
Gyorsan összecsukható, praktikus ollós sátor, amely egyszerűen tökéletes

Ki akarná az idejét  pazarolni a sátor szétrakásával? Talán senki. A BRIMO sátrak ollós rendszere nagy segítség. Akár szuper, vagy exkluzív váz változatot választ, nagyon elégedett lessz. Az ollórendszernek köszönhetően sátrat  gyorsan és könnyen felépítheti. A sátrat megfelelően kell rögzíteni, még akkor is, ha kedvező az időjárás. A sátrat kétféleképpen lehet rögzíteni. Az első és leggyakrabban használt módszer a sátorcövekek használata, amelyeket ingyen adunk minden sátorhoz. A második rögzítési mód nehezékzsákok segítségével. Tölthetik  homokkal vagy sóderrel, súlyuk 14 kg a töltés után, tépőzárral kell rögzíteni  sátor lábához. Ezt a rögzítési módot akkor ajánljuk, ha a sátrat a beton felületen szeretné szétrakni. 

Biztonságos teret hoz létre másodperceken belül


Az acélszerkezetű ollós sátrak 100% -osan vízállóak, így Ön védve van rossz időjárás esetén. A ponyvák nagyon sűrű poliészter szálból vannak  szőve, a belső oldaluk pedig PVC-réteggel van bővítve, ez biztosítja a ponyvák vízállóságát. Az összecsukható ollós sátrak oldalfalai tépőzárral vannak rögzítve a tetőponyvához. A csomag tartalmaz egy tetőponyvát, három teljes oldalfalat, sátor vázat, sátorcövekeket. Hét  különböző ponyva szín áll rendelkezésre. A sátrat részlegesen, de teljesen is lezárhatja. Ha úgy dönt, hogy teljesen lezárja a sátrat, rendelhet  negyedik oldalfalat. A negyedik oldalfal minden színben, méretben kapható.
A sátor karbantartása

A tisztításhoz kizárólag vizet és enyhe mosószert használjon. Ha már megtisztította az összecsukható sátrat, alaposan szárítsa meg, majd tárolja. Nem javasoljuk a ponyvákat a vázzal együtt tárolni.

A szállítás? Teljes kényelmes. Ugyanolyan egyszerű, mint a szétrakás. Az ollósrendszernek köszöhnetően, összecsukott állapotban kényelmesen tárolhatja, szállíthatja a sátrat. Tényleg nagyon egyszerű, győződjön meg róla. 
Megosztani a Facebookon