Blog: Esküvői sátor

Esküvői sátor

12.12.2017 · Administrátor

A gyönyörű és elegáns esküvő pótolhatatlan kelléke. Stabil, vízálló, mobil kiváló minőségű

Egy gyönyörű kertben, a szabad ég alatt megrendezett esküvő egy életre szóló felejthetetlen emlék. Váltsa valóra álmait, és ne tartson azu időjárás szeszélyeitől. Esküvői sátrunk biztonságot nyújt napsütésben és esős időben egyaránt. Komfortos környezetet biztosít, eleganciával párosítva.

A speciálisan kialakított vázának köszönhetően a sátro pillanatok alatt felállítható, összecsukható. A tetőponyvát magában használhatja, vagy kombinálhatja egy, illetve több oldalfallal is.
Ez csakis az Ön elképzelésén múlik. A szellős esküvői sátor könnyű szerkezetű, mégis erős és masszív anyagokból készült. A stabil tető ellenáll az eső és szél erejének is.

A sátor elelgáns helyszíne lehet az eskedtető ceremóniának, és a későbbi szórakozás, tánc helyszíneként is kiváló. A sátor mérete többféle  lehetőségből szabadon választható. A tető megfelelő helyet biztosít a frissítők, ételek elkészítéséhez, tárolásához, és kínálásához egyaránt. A sátor magassága és területe elegendő mozgásteret ad a kiszolgáló személyzetnek és a vendégeknek egyaránt. Alatta megpihenhet, kellemes társalgásra megfelelő árnyékot, védelmet nyújt.

Egyedülálló esemény esküvői sátorban

Az esküvői sátornak elegendő helyet kell biztosítania a vendégek számára, úgyszintén  elég helyet a táncparkettnak is.  Ha több vendéget szeretne meghívni, bővítheti a sátrat másik sátor egybeillesztésével. Kínálatunkban v annak acél sátrak a következő méretekkel: 2x2m, 2x3m, 3x3m, 3x4.5m, 3x6m, és alumínium sátrak, méretei: 3x3m, 3x4,5m, 3x6m, 4x4m, 4x6m és 4x8m.

Az alumínium esküvői sátor rendkívül erős és tartós, ezért egész évben is használhatja a kertjében pihenőként. A sátor azonban nem állandó tetőszerkezet. Manipuláció a sátorral nem igényes, nem igényel sok helyet a tárolás során. A PVC ponyvák tűzálló bevonattal rendelkeznek ami nagyon fontos ha sátorban vagy a közelében grillez. Az acél sátrakon  kívül a tűzbiztonsági tanúsítvánnyal rendelkező sátrak is vannak kínálatunkban: tűzálló sátrak

Az esküvői sátrak nagy boltíves ablakokkal kombinálhatók. Ennek eredményeként elegendő fény jut be a sátorba, és esküvői ünnepe tökéletes benyomást kelt.

Használja ki ajánlatunkat és gyönyörű pillanatokat  éljen át a BRIMO sátarakkal

Megosztani a Facebookon