Blog: Covid tesztek a sátor alatt

Covid tesztek a sátor alatt

21.10.2020 · Administrátor

Összecsukható sátor használata tesztelés során

Összecsukható BRIMO sátor teljes lakosság tesztelésére

COVID-19 fertőzöttek napi magas növekedése miatt Szlovákia úgy döntött, hogy minden egyes állampolgárt tesztelni fog. A tesztelésre novemberben, hétvégén kerül sor. A szakértők azt javasolják, hogy a tesztelést ne zárt hanem kültéren végezzék. A helyi önkormányzatok problémája sátrak elégtelen száma. A teljes lakosság tesztelésére gyorsan összecsukható BRIMO sátor megfelelő helyet biztosít a mintavételhez. A jelenlegi szlovákiai intézkedések a beltéri emberek számát is korlátozzák, ez problémát jelenthet az antigéntesztekkel végzett tömeges tesztelés során. A szakértők a zárt térben fokozott fertőzésveszélyre figyelmeztetnek. Ezért minden önkormányzatnak be kell biztosítani sátrat a kültéri tesztek elvégzésére a polgárok legjobb védelme érdekében.

A sátrak tetszés szerint minden oldalról bezárhatók. A mintavételi eljárás egyirányú lesz. A tesztek néhány percen belül elárulják az eredményt. Az eredményeket zárt borítékban kapja meg. Sátraink már a szlovák kórházakban is beváltak. A BRIMO sátrakat több tucat szlovákiai kórház használja, betegek testhőmérsékletének mérésére szolgál.Rossz idő esetén továbbra is lehet teszteket végezni beltéren, de ez az alternatíva nem biztonságos. A gyorsan felállítható sátrak elegendő helyet kínálnak mintavételre. Menedék megvédi az esőtől, a széltől plusz csökkenti a fertőzés kockázatát.


A koronavírus már megölt több orvost és mentőt. A teszteket 8:00 és 20:00 óra között végzik. Késő este a levegő hőmérséklete hirtelen csökken. A mentők és a személyzet maximális kényelme érdekében teraszfűtőkkel kifűtheti a sátrakat. A teraszfűtő gázüzemű, hordozható, könnyen kezelhetők. A brimo sátrak számos EU-országban ismertek, éttermek, vendéglátók, kávézók teraszainak fedésére is használják őket. Sátrainkat tűzoltóság és rendőrség is használja munkája során.

 


Megosztani a Facebookon