Blog: Autó sátor

Autó sátor

31.01.2018 · Administrátor

Autó sátor garázs, mely alá aláfér az egész autó. Tökéletes alternatív, vízálló sátor, 5 éves garancia

A hordozható, masszív és ellenálló sátor tökéletes védelmet nyújt autója számára. Az autó sátor egyszerű fémvázzal rendelkezik, melyet erős, ellenálló ponyva takar. 

A piac sokféle tetőszerkezeteket kínál az autó befedésére. A garázs építése sokáig tart, vagy acélszerkezetű  menedékhely magas áron kapható.  Ha gyorsabb megoldást szeretne, akkor egyet  kínálunk Önnek.  Ez a megoldás meglepi Önt. A gépkocsi befedésére ideálisak az alumíníum összecsukható sátrak.


A nem védett parkoló súlyos károkat okozhat az autón, mert a gépkocsi időjárási változásoknak és szennyeződéseknek van kitéve. Az alumínium sátraknak köszönhetően gyorsan védőhelyet alakíthat a gépkocsi számára. 


Alkalmazása nagyon egyszerű, az olló rendszernek köszönhetően. Kínálatunkban különböző méretű sátrak állnak rendelkezésre, így az Ön igényeinek megfelelően választhatja a sátrat. A sátor nem csak az autó befedésére hanem motorkerékpár, medence védésére is alkalmas. A ponyvák erősek, ellenállnak a mechanikai kopásnak, a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak is. Természetesen vízállóak, így nem jut át a szennyeződés az autóra. A ponyvák ellenállnak a hőmérséklet-ingadozásoknak is. 


Különböző színkombinációk állnak rendelkezésre. A csomagolás tartalmaz egy konstrukciót, tetőponyvát, 3 teljes oldalfalat és sátorcövekeket. Ez minden benne van az árban. Ha szeretné a sátrat teljesen lezárni, ez a negyedik oldalfallal lehetséges. A negyedik oldalfal zipzáros ajtóval van ellátva. Könnyen, tépőzár segítségével rögzítheti az oldalfalakat a sátorhoz. A szerkezet stabil. Bár az alumínium könnyű, nem kell aggódnia a szerkezet törése miatt. A konstrukció strapabíró, szilárdság jellemzi. 

A sátrak nagy előnye az hogy hordozhatók. Az épített vagy fix garázs nem hordozható. Összecsukható alumínium sátrat bárhol felépítheti. Összecsukott állapotban a sátor nem igényel sok helyet a tárolásra, így kényelmesen az autóban is szállíthatja.

A manipuláció egyszerű, hatszögletű lábakkal rendelkezik a sátor.

Ideális hordozható tetőszerkezet kedvező áron.


BRIMO csapat

Megosztani a Facebookon