Blog: Autó ponyva garázs

Autó ponyva garázs

28.01.2018 · Administrátor

A BRIMO harmonika sátort garázsként is használhatja! Vízálló, stabil sátor

Szüksége van az autó befedéséhez, de a gépkocsibeállók túl drágának tűnnek ? 

Számos termék áll rendelkezésre a piacon, pergolák csúszó tetővel, forgó lamellákkal vagy különböző üveggel ellátott tetőszerkezetek. A tetőszerkezetek kiemelkedő stílusukkal nagyon szépek de az áruk is megdöbbenti Önt.  Átlagosan a tetőszerkezetek  ára 900 000 HUF is lehet. A végső ár természetesen  a tetőszerkezet nagyságától a felhasznált anyagtól is függ. A modern megjelenésének köszönhetően nagyszerűek , de viszont az áruk igazán nagyon magas.

Ha gépjárművével hosszú távon a szabad ég alatt parkol, ez előbb-utóbb nyomot hagy rajta. Az időjárás változás, a levegő magas páratartalma, a csapadék és a különféle szennyeződések károsítja a  gépkocsi lakkját. Az autó megvédésére nincs szükség drága invesztícióra.

ponyva garázs egyszerű és anyagilag is kedvező megoldást nyújt a problémára.
Az erős váznak köszönhetőn a sátor egyszerűen és gyorsan felállítható.  A sátor belső tere elegendő helyet biztosít a gépkocsi mellett motorkerékpárnak, sportezközöknek, tüzifának, stb.
A tetőponyva megvéd az UV sugárzás ellen, az esőtől és az időjárás viszontagságaitól.  Széles színválasztékunkból mindenki megtalálja a neki éppen megfelelőt.


A sátorgarázs  kiváló átmeneti megoldás háza felújításánál, mikor nincs más parkolási lehetősége, de megfelelő megoldás hosszú távon is. A sátor bármikor áthelyezhető, nincs szükség semmiféle különleges technikára vagy rögzítésre. Összecsukott állapotban kis helyen elfér, könnyen szállítható.

Természetesen mindenki azon gondolkodik, hogyan befedni a gépkocsit és megvédeni a káros napsugaraktól vagy  hó hullástól. A kerti pavilon megoldja ezt a helyzetet. Alumínium szerkzetű sátrakat ajánljuk tetőszerkezetként használni az autó befedésére. Az alumínium szerkezet szilárd mint az acél szerkezet kiválló minőséggel rendelkezik. Kültérben is ajánljuk a használatát. A szétrakása egyszerű az ollórendszernek köszönhetően.  A ponyvák vízállóak, minőséges oxfordszövetvel, impregnált poliuretánréteggel vannak ellátva. UV-ellenállóak és kellemes árnyékot hoznak létre, hogy megvédjék autóját a kedvezőtlen időjárási-éghajlati viszonyoktól.   A szerkezet könnyen átvihető. Tapasztalatunkból tudjuk hogy sokszor autó befedésére kerti pavilonokat használnak.   A BRIMO sátrak vásárolásával 5 éves garanciát kap, és az első két évben ingyenesen kínálunk pótalkatrészeket. A BRIMO sátrak kedvezö áron kaphatók. A kerti sátrak nem csak az autó befedésére hanem kerti pavilonként is használhatja grill párty vagy születésnap ünneplése alkalmából is. A téli hónapokban is nyugodtan használhatja a sátrat. Ha a hó ráhull a tetőponyvára, távolítsa el a havat, hogy ne legyen nehéz a sátor konstrukciójára. Az egyszerű karbantartás meggyőzi Önt arról, hogy a megfelelő sátrat  választott. 

A BRIMO sátrakkal olcsón és hatékonyan befedheti és védheti az autóját. 

Megosztani a Facebookon