Ingyenes expressz szállítás Kiárusítás

4x8m

A tető vagy fal teljes felületű nyomtatásának megrendeléséhez vagy árának megtekintéséhez kattintson a konfigurátorra.

A fehér textília egyik oldalról nyomtatva, levágva és összevarrva lesz. A nyomtatás terjedelme nem befolyásolja az árat!

24 órán belül megkapja a 2D vizuált, amelyet ingyenesen újra szerkeszthet.
Itt töltheti le a saját vizuál sablont (opcionális).

A fizetés és a 2D vizuális tervezet jóváhagyása után a gyártás 1-3 munkahétig tart. A rendelés elküldése után e-mailt küldünk Önnek, amelyre grafikus anyagokat és leírást küldhet.


Nyomtatási hely
Nyomtatás választása
Számol
Összesen
Tetőponyva
Szerkezet
Fal: hátul
Fal: elöl
Fal: bal
Fal: jobbra
Fal: fél
Összesen brutto:  Ft

Információk a szublimációs nyomtatásról a reklámsátoron

Logózott sátrak digitális szublimációs nyomtatással. Nyomtatás kémiai folyamat során jön létre, a tinta magas hőmérséklet hatására közvetlenül behatol a szövetbe. Logó, felirat, tetszőleges grafika a sátor belső vagy külső oldalán, a megrendelő kívánsága szerint.

A színek nagyon valósághűek, ez a módszer tökéletesen tükrözi a reklámsátrak minden részletét. A jellegzetes gazdag színek vonzzák a szemet, a szublimációs nyomtatás pedig hosszú használatot biztosít színveszteség nélkül. Ezzel a módszerrel akármekkora a logó, az ár nem változik (a nyomtatás mérete nem folyásolja be az árat, a fal vagy a tető ára változatlan marad). Minél nagyobb a nyomtatás, annál láthatóbb a hirdetés.

A nyomtatást a belső vagy akülső ponyva részére készítjuk. Az oldal amely nincs megnyomtatva fehér. 

Függetlenül attól, hogy kis méretű sátorról van szó, 2x2 m alapterületű vagy nagy, 4x8 m-es reklámsátorról, színes képeket tudunk rá nyomtatni, egyedi grafikát, feliratot vagy a reklámsátor teljes felületét tetszőleges mintával borítjuk be.

A sátor bármely részét tudjuk logózni, ami lehetővé teszi az igények pontos teljesítését és nem okoz felesleges költségeket.

A szublimáció előnye, hogy a színek tartósan behatolnak a szövet mélyébe. A nyomtatás tapintásra észrevehetetlen. A hangsúlyt a tartósságára, az időjárási hatásokkal szembeni ellenálló képességére és a magas színintenzitásba fektettük.

Egy ilyen logózás minden sátorból reklámhordozót hoz létre, amely a legigényesebb vásárlókat is lenyűgözi. Miután elkészült, a nyomat hosszú évekig fog szolgálni a sátor. Grafikus alapok

A nyomtatásra szánt grafikával ellátott fájlokat a legjobb minőségben és felbontásban kell elküldeni e-mailünkre a megrendelés elküldése után. A beküldött fájlok alapján 2D-s látványterv készül, amelyet jóváhagyásra elküldünk Önnek. A sátor minden méretéhez készítettünk sablonokat, csak tudassa velünk, hogy szeretne sablont, amelybe előre elkészített grafikákat helyezhet. Ennek köszönhetően felgyorsítjuk a teljes megrendelés végrehajtását.

Gyártási és szállítási idő

Az ár és a 2D látványterv egyeztetése után a nyomtatásról díjbekérőt küldünk. A szokásos szállítási idő a fizetés beérkezésétől és a látványtev elfogadása után számított 1-3 hét. A nyomtatást csak a fizetés beérkezése és a 2D létványterv elfogadása után kezdjük.


A képek illusztrációk!