3x6m Teljes területű színes nyomtatás

Szublimációs teljes területű nyomtatás. A megadott grafikai anyagok alapján reprezentatív sátrat készítünk, amellyel sikert arat! A szublimációs nyomtatást megrendelheti a konfigurátor kitöltésével a honlapunkon. Abban az esetben ha speciális követelményekkel rendelkezik, amelyeket a konfigurátor nem tartalmaz, kérjük, írjon nekünk e-mailt. Kidolgozunk Önnek a kérések alapján pontos árajánlatot és látványtervet. CMYK teljes területű, színes nyomtatásról beszélünk.


Összesen brutto
Tetőponyva
320000 Ft
Szerkezet
+ 230000 Ft
Hátsó oldalfal
+ 0 Ft
Bal oldalfal
+ 0 Ft
Jobb oldalfal
+ 0 Ft
Fél oldalfal
+ 0 Ft
Összesen brutto: Ft

Információk a nagy formátumú szublimációs nyomtatáshoz

A nyomtatásra a legminőségesebb poliészter anyagot használunk. A ponyva vízhatlan, impregnáló PU réteggel van ellátva, csökkentett gyúlékonysági tulajdonságoggal és a mechanikai sérülésekkel szembeni nagy ellenállással rendelkezik a ponyva.

A ponyvák külső oldalára nyomtatunk. Ha szeretne a ponyva belső oldalára nyomtatni, fontos, hogy ezt előre jelentse be. A szövet kétoldalas nyomtatása nem lehetséges, mert a motívumok átlátszódnak a ponyván keresztül.

Leírás

  • PREMIUM acél váz: (acélprofilok 1,1mm+, hatszögletű 45mm-es lábak, nyloncsuklók  életre szóló garanciával)
  • EXCLUSIVE alumínium váz: (alumíniumprofilok 1,2mm+, hatszögletű 45mm-es lábak, nyloncsuklók  életre szóló garanciával)
  • PREMIUM alumínium váz: (alumíniumprofilok 1,8mm+, hatszögletű 40mm-es lábak, nyloncsuklók  életre szóló garanciával)
  • Anyag: 100% PES poliészter 260g/m2  impregnált PU réteggel (ragasztott kötések  dupla varrással)
  • Nyomtatás: CMYK teljes felületű szublimációs nyomtatás minőséges tintával

Grafikus alapok

A nyomtatásra szánt grafikát/ dokumentumokat lehetőleg vektorban, megfelelő felbontásban küldje el e-mailben a megrendelés elküldése után.

Gyártási és szállítási idő

Az ár és a 2D látvány egyeztetése után a nyomtatásról díjbekérőt küldünk. A szokásos szállítási idő a fizetés beérkezésétől és a látványtev elfogadása után számított 1-3 hét. A nyomtatást csak a fizetés beérkezése és a 2D létványterv elfogadása után kezdjük.


A képek illusztrációk!