2x3m Teljes területű színes nyomtatás

Szublimációs teljes területű nyomtatás. A megadott grafikai anyagok alapján reprezentatív sátrat készítünk, amellyel sikert arat! A szublimációs nyomtatást megrendelheti a konfigurátor kitöltésével a honlapunkon. Abban az esetben ha speciális követelményekkel rendelkezik, amelyeket a konfigurátor nem tartalmaz, kérjük, írjon nekünk e-mailt. Kidolgozunk Önnek a kérések alapján pontos árajánlatot és látványtervet. CMYK teljes területű, színes nyomtatásról beszélünk.


Összesen brutto
Tetőponyva
137900 Ft
Szerkezet
+ 66900 Ft
Hátsó oldalfal
+ 0 Ft
Bal oldalfal
+ 0 Ft
Jobb oldalfal
+ 0 Ft
Fél oldalfal
+ 0 Ft
Összesen brutto: Ft

Információk a nagy formátumú szublimációs nyomtatáshoz

Digitális szublimációs nyomtatást CMYK a következő méretekben készítünk 3x3m-tól 4x8m-ig.  3 típusú vázszerkezetből választhat PREMIUM acél, EXCLUSIVE alumínium és PREMIUM alumínium.

Örömmel készítünk árajánlatot az e-mailünkre küldött pontos adatok alapján  az elérhetőségben írhat üzenetet. A nyomtatásra a legminőségesebb poliészter anyagot használunk. A ponyva vízhatlan, impregnáló PU réteggel van ellátva, csökkentett gyúlékonysági tulajdonságoggal és a mechanikai sérülésekkel szembeni nagy ellenállással rendelkezik a ponyva.

A ponyvák külső oldalára nyomtatunk. Ha szeretne a ponyva belső oldalára nyomtatni, fontos, hogy ezt előre jelentse be. A szövet kétoldalas nyomtatása nem lehetséges, mert a motívumok átlátszódnak a ponyván keresztül.

Leírás

  • PREMIUM acél váz: (acélprofilok 1,1mm+, hatszögletű 45mm-es lábak, nyloncsuklók  életre szóló garanciával)
  • EXCLUSIVE alumínium váz: (alumíniumprofilok 1,2mm+, hatszögletű 45mm-es lábak, nyloncsuklók  életre szóló garanciával)
  • PREMIUM alumínium váz: (alumíniumprofilok 1,8mm+, hatszögletű 40mm-es lábak, nyloncsuklók  életre szóló garanciával)
  • Anyag: 100% PES poliészter 260g/m2  impregnált PU réteggel (ragasztott kötések  dupla varrással)
  • Nyomtatás: CMYK teljes felületű szublimációs nyomtatás minőséges tintával

Sablonok

Sablonokat a tetőponyvára és a az oldalfalakra letölthetik a honlapunkon.

A fájlokat a logókkal a logózásra legjobb minőségben kell elküldeni a kért változatban és,  megfelelő felbontásban.

Gyártási idő kézbesítés

Az áru teljes árának 50%-át kiszámlázzuk és előszámlát küldünk fizetésre. A szokásos szállítási idő 2-3 munkahét a fizetés kézhezvételétől és az összes logó vagy témakép megadasától. A pótdíjat készpénzel lehet fizetni a futárnak a csomag átvételekor vagy banki átutalással. Az árut a számla kifizetése után szállítjuk.