AKCIÓ -17%

Rendezvény sátor 3x4,5m

A sátorhoz INGYEN adunk 3 teli oldalfalat és 8 darab sátorcöveket és védő tok!

A konstrukció pótelemei az 5 éves meghosszabbított garancia első 2 évében ingyenesek!

A BRIMO rendszernek köszönhetően 40 másodperc alatt felállítható!


Amennyiben megrendelését leadja 11.00 óráig, a terméket a következő munkanapon kézbesíti Önnek a futárszolgálat.


83 000 HUF Ár brutto Készleten több mint 5 db 100 000 HUF Megtakarítás: 17 000 HUF
A BRIMO rendezvény sátorral történő árusítás az értékesítési promóció és a reklámozás hatékony módszere. A 3x4,5m rendezvény sátor árnyékot és eső elleni védelmet biztosít a piactereken, nemzetközi vásárokon, kiállításokon, kulturális és társadalmi rendezvényeken kínált árunak. Minőségi és vonzó kivitelének köszönhetően az rendezvény sátor kitűnik a többi sátor közül, amivel a versenytársak fölé emelkedhet. Az árusító sátrakon a cég reklámlogója is kiválóan alkalmazható. A 3x4,5m rendezvény sátor a méretes termékek árusítására, illetve abban az esetben is kiválóan alkalmas, ha több helyre van szüksége az rendezvény sátorban végzett munkához. Főként vállalkozók körében népszerű, mivel egyetlen rendezvény sátorral tetőt biztosítanak a vevők, az alkalmazottak és az áru fölé is. A legnagyobb rendezvény, ahol az ügyfeleink által használt árusító sátrainkat megtekinthetik a HUNGEXPO kiállítás.
Az rendezvény sátor nagyobb súlya ellenére a sátor kezelése a felállítást és a lebontást megkönnyítő BRIMO-kapcsolónak köszönhetően gyors, mindössze pár másodpercet vesz igénybe.
A tetőponyva és az oldalfalak értékes anyaga színtartósságot, UV elleni védelmet és 100% vízálló képességet biztosít. A zivatarok ezentúl nem állnak az árusítás útjába, mivel minden ponyva 100% vízhatlan és vízálló.
A teljes acélkonstrukció minőségi ötvözött acélból készül, ami a sátor kisebb súlya mellett hosszú élettartamot is biztosít. A tetőponyva és az oldalfalak teljes kerületük mentén tépőzárral vannak ellátva, tehát a szél ezentúl nem fúj be a sátorba.
A masszív acélkonstrukció mechanikai károsodás és korrózió elleni védelmet biztosító porfestékkel van lefestve.
Élethosszig tartó garancia a BRIMO rendezvény sátrakra! A konstrukció pótelemei az 5 éves meghosszabbított garancia első 2 évében ingyenesek! A BRIMO tetőponyva árjegyzékét kérésre biztosítjuk.

Paraméterek

  • A super sátor alkalmas rendszeres használatra, 45km/ó széllökésekig!
  • A csomag tartalma: tető, váz, 3 különálló, tépőzárral rögzíthető oldalfal + sátorcövekek (8db) és védő tok!
  • A sátor egy személy által történő felállításának és lebontásának ideje akár 40 másodperc!
  • A tető anyagja 100% vízhatlan. Nagyon sűrű szövésű poliészterből készül 330g, (az anyag 60%-a), PVC bevonattal (az anyag 40%-a). A ponyvánk erősebb mint sok más nehezebb ponyva, melyek aránya szövet 25%, PVC réteg 75%, miközben a PVC élettartama jóval rövidebb mint a szöveté.
  • A falak sűrű szövésű poliészterből készül 300g (az anyag 50%-a), PVC bevonattal (az anyag 50%-a).
  • Szerkezet: ollós csavarkötéssel, erősen ötvözött acélból készült csavarok segítségével, a lábakon BRIMO biztosítással.
  • A szerkezetnél alkalmazott porfesték: epoxi-poliészter
  • A belmagasság állítható: 4 magassági fokozata van, 175, 185, 195, 207 cm
  • Méretei összecsukott állapotban: 150x35x25 cm, 38 kg
  • 5 év jótállás és CE minősítés!
predajne stanky

Vásárlóink értékelése

77 értékelés, 4.9/5