Ingyenes expressz szállítás Kiárusítás

Rendezvénysátor 3x4,5m

Ingyen: 8 db sátorcövekek és védőtok + 5 éves garancia!

Baleset esetén az első évben a váz alkatrészei ingyen!

Reklám nyomtatást a sátorra, bármikor, akár szállítás után is!

Egy személy általi használat már 40 másodperc alatt!

Ezt a terméket képesek vagyunk 13:00 óráig átadni a futárnak, aki általában másnap kiszállítja.


Kiárusítás 240 900 Ft Ár bruttó (27%) Azonnal raktáron:
 • Rendezvénysátor

  amely exclusive acél szerkezettel rendelkezik alkalmas rendszeres használatra. BRIMO-ban 50km / ó-ig terjedő szélerőnél használjuk !!!
 • Csomagolás tartalmaz: tetőponyvát, szerkezetet, 8db cövekeket és védőtokot. (a sátor nem tartalmaz falakat)
 • A sátor egy személy által történő felállításának és lebontásának ideje akár 40 másodperc!
 • Nagyon sűrű szövésű poliészterből készül 330g/m2, (az anyag 60%-a), PVC bevonattal (az anyag 40%-a). A ponyvánk erősebb mint sok más nehezebb ponyva, melyek aránya szövet 25%, PVC réteg 75%, miközben a PVC élettartama jóval rövidebb mint a szöveté.
 • Szerkezet: ollós csavarkötéssel, erősen ötvözött acélból készült csavarok segítségével, a lábakon BRIMO biztosítással.
 • A szerkezetnél alkalmazott porfesték: epoxi-poliészter
 • A belmagasság állítható: 4 magassági fokozata van, 175, 185, 195, 205 cm
 • Méretei összecsukott állapotban: 155x35x25 cm, 36 kg
 • Sátor alapterülete: 290x430cm (12,4 m²)
 • 5 év jótállás a fogyasztó számára

A BRIMO rendezvény sátorral történő árusítás népszerű a vásárokon. A 3x4,5m pavilon árnyékot és eső elleni védelmet biztosít a piactereken, nemzetközi vásárokon, kiállításokon, kulturális és társadalmi rendezvényeken kínált árunak. Minőségi és vonzó kivitelének köszönhetően a pavilon kitűnik a többi sátor közül, amivel a versenytársak fölé emelkedhet. Party sátraink heti egyszeri, kétszeri felhasználásra voltak tervezve. Az árusító sátrakon a cég reklámlogója is alkalmazható nyomtatással. A 3x4,5m rendezvénysátak elég helyet biztosít az áru árusítására és bemutatására. Főként a vállalkozók körében népszerű ez a méret, mivel egyetlen rendezvény sátorral elég helyet és tetőt biztosítanak a vevők, az alkalmazottak és az áru fölé is. A legnagyobb rendezvény, ahol az ügyfeleink által használt árusító sátrainkat megtekinthetik a HUNGEXPO kiállítás.
Az rendezvénysátor nagyobb súlya ellenére a sátor kezelése a felállítást és a lebontást megkönnyítő BRIMO-kapcsolónak köszönhetően gyors, mindössze pár másodpercet vesz igénybe.
A tetőponyva és az oldalfalak értékes anyaga színtartósságot, UV elleni védelmet és 100% vízálló képességet biztosít. A zivatarok ezentúl nem állnak az árusítás útjába, mivel minden ponyva 100% vízhatlan és vízálló.
A teljes acélkonstrukció minőségi ötvözött acélból készül, ami a sátor kisebb súlya mellett hosszú élettartamot is biztosít. A tetőponyva és az oldalfalak teljes kerületük mentén tépőzárral vannak ellátva, tehát a szél ezentúl nem fúj be a sátorba.
A masszív acélkonstrukció mechanikai károsodás és korrózió elleni védelmet biztosító porfestékkel van lefestve.
Garancia a BRIMO rendezvény sátrakra! Ingyenes pótalkatrészek és szerkezet szerviz! A BRIMO tetőponyva árjegyzékét kérésre biztosítjuk.A sátrak nem a hosszú távú és tartós tetőfedésekre készültek. Az ilyen használat csökkenti a ponyva élettartamát.