AKCIÓ -48%

Elárusító sátor 3x4,5m

3 különálló oldalfal, ponyvatáska, szerkezetre való táska, sátorcövekek 8db, Grátisz


Amennyiben megrendelését leadja 12.00 óráig, a sátrat a következő munkanapon kézbesíti Önnek a futárszolgálat.


125 000 HUF Ár brutto 240 000 HUF Megtakarítás: 115 000 HUF

Paraméterek

  • Prémium acél sátrak professzionális használatra, 55 km / ó szélsebességig!
  • Csomagolás: 100% vízhatlan tetőponyva és 3 külön rögzíthető cipzáros oldalfal, sátorváz + sátorcövekek 8db, ponyvatáska és konstrukcióra való táska!
  • A sátor felépítésének idelye egy személy által: 40 másodperc!
  • A tetőponyva és az oldalfalak 100% -osan vízhatlanok. Nagyon tartós Oxford poliészter anyagból készült PVC bevonattal rendelkezik a ponyva. Hosszú élettartam és kiváló minőség.
  • Szerkezet: Acél (1,1 mm +) ollós rendszer, kiváló minőségű acél csavaros csatlakozással, önzáró BRIMO szabadalmakkal hatszögletű lábakon.
  • Drága nejlon polimer kompozit alkatrészek, amelyek élethosszig tartó garanciával (azonnali cseréjével) rendelkeznek, jobb tulajdonságokkal, mint az ötvözet és acél kötések.
  • A összecsukott sátor mérete 155x30x30cm, súlya 35 kg
  • Mennyezeti magassága: 5 magassági fok 175, 185, 195, 205, 215 cm.
  • 5 éves fogyasztói garancia és CE tanúsítvány.
Ha több területre van szüksége? Termékeit piacokon vagy fesztiválokon kínálja? A PREMIUM elárusító sátor 3x4,5 m-es az Ön számára optimális megoldás.  
Az eladók számára nagyon fontos tényező a sátor gyors és egyszerű elrendezése. A 3x4,5m-es sátor szerszám nélkül is kinyitható, csak néhány egyszerű lépésben. Az önzáró ollós rendszernek köszönhetően a sátor percek alatt kész. Minimális erőfeszítéssel maximális megelégedettséget biztosítunk!
Számíthat a BRIMO minőségére. A legjobb kivitelezés, az első osztályú anyagok és a tartósság jellemzi a minőséges terméket. A 3x4,5 méteres elárusító sátor a cég innovatív szellemének eredménye.
Hatszög alakú lábakon álló rendkívül robusztus acélszerkezet 45 mm-es lábakkal biztosítja a sátor stabilitását. Az egyszerű, de merev konstrukció a napi használatra volt szerkesztve.

Sötét kék váz szín egy vonzó dizájnt ad a sátornak, amely első látásra elkapja a szemét.  
Az oldalsó falak sokféle felhasználási megoldást kínálnak A falakat 5 cm széles tépőzárral rögzítik a tetőponyvához, így stabil falfelülettel lezárhatják a sátrat. Az oldalfalak a tetőrhöz és a sátor lábaihoz vannak rögzítve. Így létrehozhatja a kívánt sátrát, és ebben a sátorban üdülhet meleg nyári napokon. Ha nagyszámú kiállítók között szeretne szemeken lenni, különféle nyomtatási lehetőségeket kínálunk Önnek nyári napokon.
Ha nagyszámú kiállítók között szeretne szemeken lenni, különféle nyomtatási lehetőségeket kínálunk Önnek. Különösen a zárt falak sok helyet biztosítanak a nagy területű reklámra. A kínált árut, cég logóját, feliratot szinte bármit tudunk a sátorra nyomtatni. Így egy egyedi originális elárusító sátrat alakíthat ki magának. Az elárusító sátrakat később használhatja otthon a kertjében pihenőként.