Blog: Sürgősségi sátor

Sürgősségi sátor

12.03.2020 · BRIMO quality manager

A COVID-19 koronavírus-ellenőrző állomások gyors és mobil tetőfedése

Tekintettel a Kínai Népköztársaságban fertőzött személyek számára és a vírus december óta terjedő gyorsaságára, a nagyobb kapacitású nyilvános tartózkodási helyek előtt, ellenőrző állomásokat állítottak fel, ahol a testhőmérsékletet mérik. 

Az épületekben nem ajánljuk a polgárok egészségének ellenőrzését, mivel a vírus gyorsan terjedhet a zárt épületben. Elég ha a fertőzött polgár megfogja az ajtókilincset, falat, asztalt. Ezért a kínai kormány úgy döntött, hogy több száz ezer pavilon sátrat vásárol, az ellenőrző állomások létrehozására. Sürgősségi sátor gyártók és eladók vagyunk. 

Tetőfedés és az állomások teljes lezárása fontos. Ezért a legpraktikusabb megoldás az ilyen sátrak felállítása. Ezt a tevékenységet végző munkásoknak- száraz és zárt környezetben kell lenniük.

Ha a koronavírus tovább terjed, akkor valószínű, hogy az Európai Unió országai ugyanezt a lépést választják, és minden nyilvános épület elé sátrakat építenek fel.

Ha ez a több ezer állomás nincs őrizve, szükséges éjszakára szétszedni és raktározni a sátrakat. 

Fedett ellnőrző állomásokEgy ilyen ideiglenes tetőfedéshez a legjobb választás a BRIMO sátor pavilon.

A sátrakban a dolgozók kényelmesen, nyugodtan dolgozhatnak. Biztonságban lesznek eső és szél esetében.

Az esti és reggeli sátor felállítása egyszerű. Egy ember gondok nélkül felállítja a sátrat. Ez csökkenti a helyszínen dolgozók számát.

Nagy előny, hogy a sátrat teljesen lezárhatja ha úgy dönt, hogy kint hagyja éjszakára a sátrat. 

A sátorvászon mosható és fertőtleníthető. Sátrainkra szükség lehet az élelmiszereket szabadban történő értékesítésekor. 

Több mint ezer sátor van raktáron és azonnal szállítható. Az összecsukható sátrakkal gyorsan fedett helyet hozhat létre ott, ahol épp szükség van rá. 

Sok egészséget kívánunk

BRIMO TEAM

A képek szemléltető jellegűekMegosztani a Facebookon