Nem kötelező érvényű árajánlat és látványtev


Küldjön el nekünk logót / képet vektorban (.eps, .ai, .cdr, pdf vektorral), vagy egy jó bittérképet (kép), amely alkalmas színes kép nyomtatására


Válassza ki az ábra szerint a helyeket, ahová szeretné a nyomtatást. Válassza ki a fólia színét a mintavevőből ( Színes logók esetén, nem kell színt választani.)
Helymeghatározás hozzáadása


Ha már vásárolt Ön egy nyomtatás nélküli sátrat, válassza az (Igen) lehetőséget, és a kitöltött nyomtatási űrlapot a kosarába helyezzük. Ha még nem rendelkezik sátrattal, válassza az (Nem) lehetőséget. Ezután átirányítjuk Önt a nyomtatás nélküli sátrak ajánlatára. A nyomtatás nélküli sátor vásárlása kötelező, de a sátor nyomtatása nem kötelező.Kiváló láthatóság
Kivágjuk a reklámját speciális termofóliába.
Nagy nyomás alatt a hőmérséklet hatására a ragasztó behatol a poliészter szövetbe, így az nem fol leragdni. Az ilyen nyomtatás jellegzetes és felkelti a járókelők figyelmét.


Rendkívüli tartósság

Évek óta bevált márkás fóliákat használunk, melyek élettartama napi használat mellett is rendkívül hosszú. Évek után sem veszít erejéből, sem pigmentjéből.


Expressz gyártás

Több ezer sátorra nyomtatunk, amelyek raktár készleten vannak. A nyomtatás a fizetés kézhezvétele és a 2D látványterv jóváhagyása után azonnal elkészíthető. Az átlagos gyártási idő 2 munkanap, sürgős esetben még aznap át tudjuk adni a futárnak a reklámsátrat.

Nálunk előnyökkel jár

Semmi sem rosszabb, mint időt és pénzt fektetni egy reklámsátorba, amely az alacsonyabb áron kívül mást nem kínál. Higgye el, hogy a szerkezetre felhelyezett, szépen kifeszített ponyvákkal ellátott reklámsátor lélegzetelállító üggyé varázsolja szlogenjét vagy logóját!

Fóliák színei és méretei

 Számunkra nem jelent gondot ha a logója vagy a grafika több színű. Fehér alap fóliára kinyomtatjuk a logót. Abban az esetben ha a logó csak egy színű, 16 szín fólia szín közül választhat ebből 2 fémes. Anyagait fóliákba vágjuk 50 cm széles. Vágás után eltávolítjuk a felesleges fóliát, és így logó jön létre a promóciós sátor nyomtatására. Minden egyes logóra vagy nyomtatásra eltérő mennyiségű fóliát fogyasztun, ami befolyásolja a nyomtatás árát is. A nyomtatás ára a felhasznált fólia mennyiségétől és nem a logó vagy szöveg négyzetméterétől függ!


A BRIMO® márka a biztonság szinonimája

Az ollós szerkzet hosszú távú fejlesztése szeles időben is biztonságot ad. Megengedhetjük magunknak, hogy ingyen adjunk pótalkatrészeket a sátorra.  A ponyvák kialakításának folyamatos fejlesztése nemcsak a szépséget, hanem a funkcionalitást is növeli. A kiváló minőségű varrással és ragasztott kötésekkel való illesztés csak a kezdet voltMa már rejtett öltéseket adunk hozzá.