Ingyenes expressz szállítás Kiárusítás

Reklám sátor 4x4m

Ingyen:3db teli oldalfal, 8 db sátorcövekek és védőtok + 5 éves garancia!

Baleset esetén az első évben a váz alkatrészei ingyen!

Reklám nyomtatást a sátorra, bármikor, akár szállítás után is!

Egy személy általi használat már 40 másodperc alatt!

Ezt a terméket képesek vagyunk 13:00 óráig átadni a futárnak, aki általában másnap kiszállítja.


Kiárusítás 438 900 Ft Ár bruttó (27%) Azonnal raktáron:
 • Reklám sátor

  amely premium alumíniumvázas szerkezettel rendelkezik. BRIMO-ban 70km / ó-ig terjedő szélerőnél használjuk !!!
 • A csomag tartalma: tető, váz, 3 különálló, tépőzárral rögzíthető oldalfal + sátorcövekek (8db) és védő tok!
 • Könnyedén, gyorsan, 40 másodperc alatt felállítható!
 • A tető és az oldalfalak 100% -ban vízállóak. Nagyon tartós poliészterer Oxford szövetből, PVC réteggel. Hosszú élettartam!
 • Váz: alumínium (1,8mm < ) + hexagon alakú lábak két BRIMO automatikus biztonsági patenttal ellátva, csavarozott eloxált alumínium összetételek
 • Nagyértékű nylonpolimér összekötőelemek korlátlan időtartamú garanciával(AZONNALI CSERE)
 • Méretei összecsukott állapotban: 200x35x35cm, súly 56kg
 • A belmagasság állíthatósága: 4 magassági fokozat 175, 185, 195, 205cm. A sátor teljes magassága 345cm.
 • Sátor alapterülete: 400x400cm (16 m²)
 • 5 év jótállás a fogyasztó számára

Különféle eseményeken szeretne résztvenni, és felejthetetlenül akarja magát prezentálni ? Reklámsátor egy jó választás az akciók organizálasaban mind például: rendezvények, műsorbemutatók, évfordulók, vásárok vagy kiállítások. A reklámsátor rendkívüvl bemutatja márkáját, amellyel jön a piacra. Olyan rendezvények mind például az autókiallítás ahol új, jobb airodinamikával rendelkező autókat mutatnak be, az autó kiállitásahoz, megfelel a reklámsátor amely 4x4 m méretekkel rendelkezik. Ezek a reklámsátrak alumínium szerkezettel rendelkeznek, minőségesek és stabilak.  
Mivel alumíniumból készütek könnyűk, de annak ellenére erősek. Könnyű, összecsukható szerkezetének köszönhetően a pavilon fehasználasa és kezelése egyszerű. Reklámsátor szétrakása 40 másodpercen belü lehetséges. A sátor vászon anyaga poliuretán bevonattal van ellátva, így vizszigeletelő és hosszú az élettartalma. A konstrució lábain erős nylon önzáro rendszer van, a sátor felépítése nagyon eggyszerű. A megspórolt időt kihasználhatja a reklám cikkek kiállításához, szórólapok kirakásához a bemutaó pulton. Következő szín változatokban kapható: zöld, fekete, fehér, piros, kék, bézs. Színeknek köszönhetően tölkéltetesen illezkedhet a márkájahoz vagy a környezetéhez.
Saját nyomtatással rendelkező sátorral 100% os sikert garantálunk. A siker az ön által opciókon alapul. Az összes rendelkezésre álló informació használhatának köszönhetően az ön sikerét is befolyásolja marketingcél elérésének módja is. Logók, szövegek nyomtatásanak a sátoranyagon köszönhetően az első pillantásra az üyfél meglátja, hogy milyen szektorbann mozog. Az anyagra való nyomtatás két féle módon készülhet: nyomtatás vagy sublimációs módszer.
Egyszerűern küldje el nekünk a saját logóját vagy szövegét vektor/  pdf, .eps változatban, a megadott adatok alapján árajánlatot készítün. Nyomtatni lehetséges a tetővaszonra, oldalfalakra. Fontos jelezni nyomtatás számát e a méreteit. Ezeknek az adatoknak 100% -osaknak kell lenni,a félreértések elkerülés érdekében . A mi számunkra az ön elégedettsége a fontos.

A nyomtatás mód egyszerűbb a gyártás kb 2-3 munkanap, szublimációs módszer 1-2 hét. Minden a nyomtatás bonyolultságától függ. Hiszük hogy az eredmény fontos. Biztosan a reklámsátor segítségével sok sikert arat az üzleti életben.