Ingyenes expressz szállítás Kiárusítás

Kerti sátor 3x6m

Ingyen:3db teli oldalfal, 12 db sátorcövekek és védőtok + 5 éves garancia!

Baleset esetén az első évben a váz alkatrészei ingyen!

Reklám nyomtatást a sátorra, bármikor, akár szállítás után is!

Egy személy általi használat már 40 másodperc alatt!

Ezt a terméket képesek vagyunk 13:00 óráig átadni a futárnak, aki általában másnap kiszállítja.


Kiárusítás 383 900 Ft Ár bruttó (27%) Azonnal raktáron:
 • Kerti sátor

  amely super alumínium szerkezettel rendelkezik alkalmas rendszeres használatra. BRIMO-ban 50km / ó-ig terjedő szélerőnél használjuk !!!
 • A csomag tartalma: tető, váz, 3 különálló, tépőzárral rögzíthető oldalfal + sátorcövekek (12db) és védő tok!
 • A sátor egy személy által történő felállításának és lebontásának ideje akár 40 másodperc!
 • A tető és a falak ponyvái 100% vízhatlanok. Nagyon sűrű szövésű poliészterből készül 330g/m2, (az anyag 60%-a), PVC bevonattal (az anyag 40%-a). A ponyvánk erősebb mint sok más nehezebb ponyva, melyek aránya szövet 25%, PVC réteg 75%, miközben a PVC élettartama jóval rövidebb mint a szöveté.
 • Szerkezet: Alumíniumból készült összecsukható -ollós csavarkötésekkel, az üregben bordázással megerősítve. Az egyes profilok falának vastagsága 0,9–3 mm( a szerkezet minden egyes részére eltérő nyomás hat, ezért a profilok külömböző vastagsággal rendelkezne
 • A belmagasság állítható: 4 magassági fokozata van, 175, 185, 195, 205cm.
 • Méretei összecsukott állapotban: 155x45x25 cm, 48 kg
 • Fedett terület: 290x570cm (16,5 m²)
 • 5 év jótállás a fogyasztók számára

 
Az elegáns, 3x6 méretű vízhatlan ponyvájú pavilon elegendő helyet biztosít nagyobb ünnepségekhez vagy kerti partikhoz. A forró nyári napok során kellemes árnyékot kínál Önnek, és tökéletes helyet a kikapcsolódáshoz.
Mint tudjuk, az időjárás kiszámíthatatlan lehet, de a kerti sátor megmentheti a már megtervezett esti bulit a barátaival, rossz időjárás esetén. Különálló oldalfalak kombinálhatók, az odlaponyvákat használhatja vagy nem nyitott vagy zárt pavilonként.
A vázszerkezet a nagy méret ellenére is könnyen kezelhető. Néhány másodpercen belül a sátor felállítható szerszámok nélkül. A csavarozott kötéseknek köszönhetően a tartós rozsdamentes acélszerkezet sok éven át használható lesz károsodások nélkül. Az építőelem sérülése esetén egyszerűen cserélje ki és a kerti sátrat tovább használhatja.  
Az alumínium az egyik legszélesebb körben használt anyag a 21. században, és az építőiparban a legelőnyösebb anyag - különösen akkor, ha hosszú élettartamú anyagra van szükség, nem igényel különös ápolást, mivel rozsdamentes, ezüstszürke színű.
A sátorponyva nyolc különböző színben kapható, 100% -ban vízhatlan. A sátor tetője és oldalfalai poliészter szálból készültek, belső részük PVC réteggel van gazdagítva, ez garantálja a vízhatlanságot. Sátor oldalfalai eltávolíthatók, tépőzárral rögzíthetők a tetőponyvához. A sátor nyílt menedékként is használható, ahová a napfény áthatol viszont árnyékot is teremt.
A ponyvák könnyen karbantarthatók. A tisztításhoz elegendő a tiszta víz, nagyobb szennyeződés esetén enyhe mosószert használhat. Nem javasoljuk a mosógépben történő mosást és fehérítők használatát. A megfelelő kezelés meghosszabbítja a sátor élettartamát. Tárolás előtt szárítsa ki és tárolja a száraz helyen. Vizes vagy nedves ponyvák tároláskor penész képződhet ki a felületen.