AKCIÓ -23%

Kerti sátor 3x6m

A sátorhoz INGYEN adunk 3 teli oldalfalat és 12 darab sátorcöveket és védő tok!

A konstrukció pótelemei az 5 éves meghosszabbított garancia első 2 évében ingyenesek!

A BRIMO rendszernek köszönhetően 40 másodperc alatt felállítható!


A 12:00 óráig beküldött megrendeléseket azonnal küldjük. Becsült szállítási idő: követlező munkanap.


115 000 HUF Ár brutto 150 000 HUF Megtakarítás: 35 000 HUF

Paraméterek

  • A szuper alumínium sátrakat rendszeres használásra tervezték 40 km / ó szélsebességig, megfelelő rögzítésnél!
  • A csomag tartalma: tető, váz, 3 különálló, tépőzárral rögzíthető oldalfal + sátorcövekek (12db) és védő tok!
  • A sátor egy személy által történő felállításának és lebontásának ideje akár 40 másodperc!
  • A tető és a falak ponyvái 100% vízhatlanok. Nagyon sűrű szövésű poliészterből készül 330g/m2, (az anyag 60%-a), PVC bevonattal (az anyag 40%-a). A ponyvánk erősebb mint sok más nehezebb ponyva, melyek aránya szövet 25%, PVC réteg 75%, miközben a PVC élettartama jóval rövidebb mint a szöveté.
  • Szerkezet: Alumíniumból készült összecsukható -ollós csavarkötésekkel, az üregben bordázással megerősítve. Az egyes profilok falának vastagsága 0,8–4 mm( a szerkezet minden egyes részére eltérő nyomás hat, ezért a profilok külömböző vastagsággal rendelkezne
  • A belmagasság állítható: 4 magassági fokozata van, 170, 180, 190, 200 cm
  • Méretei összecsukott állapotban: 150x45x25 cm, 37 kg
  • Fedett terület: 290x570cm
  • 5 év jótállás a fogyasztók számára
 
Az elegáns, 3x6 méretű vízhatlan ponyvájú pavilon elegendő helyet biztosít nagyobb ünnepségekhez vagy kerti partikhoz. A forró nyári napok során kellemes árnyékot kínál Önnek, és tökéletes helyet a kikapcsolódáshoz.
Mint tudjuk, az időjárás kiszámíthatatlan lehet, de a kerti sátor megmentheti a már megtervezett esti bulit a barátaival, rossz időjárás esetén. Különálló oldalfalak kombinálhatók, az odlaponyvákat használhatja vagy nem nyitott vagy zárt pavilonként.
A vázszerkezet a nagy méret ellenére is könnyen kezelhető. Néhány másodpercen belül a sátor felállítható szerszámok nélkül. A csavarozott kötéseknek köszönhetően a tartós rozsdamentes acélszerkezet sok éven át használható lesz károsodások nélkül. Az építőelem sérülése esetén egyszerűen cserélje ki és a kerti sátrat tovább használhatja.  
Az alumínium az egyik legszélesebb körben használt anyag a 21. században, és az építőiparban a legelőnyösebb anyag - különösen akkor, ha hosszú élettartamú anyagra van szükség, nem igényel különös ápolást, mivel rozsdamentes, ezüstszürke színű.
A sátorponyva nyolc különböző színben kapható, 100% -ban vízhatlan. A sátor tetője és oldalfalai poliészter szálból készültek, belső részük PVC réteggel van gazdagítva, ez garantálja a vízhatlanságot. Sátor oldalfalai eltávolíthatók, tépőzárral rögzíthetők a tetőponyvához. A sátor nyílt menedékként is használható, ahová a napfény áthatol viszont árnyékot is teremt.
A ponyvák könnyen karbantarthatók. A tisztításhoz elegendő a tiszta víz, nagyobb szennyeződés esetén enyhe mosószert használhat. Nem javasoljuk a mosógépben történő mosást és fehérítők használatát. A megfelelő kezelés meghosszabbítja a sátor élettartamát. Tárolás előtt szárítsa ki és tárolja a száraz helyen. Vizes vagy nedves ponyvák tároláskor penész képződhet ki a felületen.