Blog: Fémvázas pavilon

Fémvázas pavilon

30.01.2018 · Administrátor

Masszív fémvázas pavilon. 5 éves jótállás, széles választék, kiválló minőség, most megrendelni

A hagyományos téglaépületbe való befektetés formalitásokat és magas költségeket igényel.  Azért kínálunk vásárlóinknak acél sátrakat. Ez egy olcsóbb  és sokkal gyorsabb megoldás, amely lehetővé teszi, hogy egyszerűen bővítse a helyet, vagy használja ezt a sátrat garázsként. 

Az acél sátrakat nemcsak professzionális, hanem személyes célra is használhatják. A lehetőségek korlátlanok. A sokoldalúságnak köszönhetően a sátor lehet magasabb vagy nagyobb az Ön igényeinek megfelelően lehet alakítani őket. Különböző sátor méreteket kínálunk vásárlóinknak. A sátrak alapvető funkciói a hasznosságuk és a biztonságuk. Ebből a célból csak a jó gyártóktól származó anyagokat használunk, hogy nagy szilárdságot, stabilitást, és hosszú élettartamot biztosítsunk.

Ha gyors szétrakásról beszélünk , az összecsukható acélsátrat kínáljuk az Ön számára. 
A sátor ollórendszere lehetővé teszi a gyors és egyszerű összeszerelést és szétszerelést.
Minden másodpercek alatt és szerszámok nélkül. A sátrak bármilyen alkalomra használhatók.
A sátrak nem csak üzleti célra, hanem mindenféle rendezvényre, vásárra, bemutatóra  és sok más helyre is alkalmas.

Az acél sátrak kiválóak a piacokon való árusításra is. Szilárd, vastag falú profiljának köszönhetően tökéletesen megvédi Önt és a termékeit a vásáron. A teljes három falnak köszönhetően extra védelmet nyújt az eső esetében.

A kiváló minőségű poliészter anyagból készült tetőponyva mechanikai kopásállósággal rendelkezik. A speciális varrási technológia garantálja a tető és az oldal ponyvák vízzáróságát. Fontos az áruk biztonságos védelme az esőtől, a hótól, és az erős napsütéstől.

Oldalfalak- különböző színekben és kivitelben kaphatók (teljes fal, ajtóval/ablakokkal ellátott fal , vagy félfal). Tépőzárnak köszönhetően könnyen rögzíthetjük az oldalfalakat a sátorhoz.

Az általunk készített sátrakra nyomtathatunk logót, témaképet,  vagy feliratot az Ön kívánságai szerint. A nyomtatással rendelkező munkatársak mindig rendelkezésre állnak.
Szublimációs nyomtatás (az összes képet, fotó és logót kinyomtathatunk a szövetre)
Megosztani a Facebookon