Árusító sátor 3x3m

Ingyen: 3 teli oldalfal + 8 sátorcövekek és védőtok!

Pótalkatrészek a szerkezetre ingyen kaphatók. A sátrat 40 másodpercen belül felállíthatja!

Az 5 éves garancia idő alatt bármikor készíthetünk reklám nyomtatást a sátorra.

A 12:00 óráig beküldött megrendeléseket azonnal küldjük. Becsült szállítási idő: követlező munkanap.


239 776 HUF Megtakarítás: 78 976 HUF 160 800 HUF Ár brutto Azonnal raktáron:
 • Árusító sátor

  amely exclusive alumíniumvázas szerkezettel rendelkezik, profi használatra készült. BRIMO-ban 55km / ó-ig terjedő szélerőnél használjuk !!!
 • A csomag tartalma: tető, váz, 3 különálló, tépőzárral rögzíthető oldalfal + sátorcövekek (8db) és védő tok!
 • Könnyedén, gyorsan, 40 másodperc alatt felállítható!
 • A tető valamint oldalponyvák 100% vízállóak. Magasan ellenálló Oxford poliészter szövet, PVC bevonattal. Magas élettartam!
 • Váz: alumínium (1,2mm < ) + hexagon alakú lábak két BRIMO automatikus biztonsági patenttal ellátva, csavarozott eloxált alumínium összetételek
 • Nagyértékű nylonpolimér összekötőelemek korlátlan időtartamú garanciával(AZONNALI CSERE)
 • Méretei összecsukott állapotban: 155x30x30 cm, 36kg
 • A belmagasság állíthatósága: 2 magassági fokozat 195, 207cm.
 • Sátor alapterülete: 290x290cm (8,4 m²)
 • 5 év jótállás a fogyasztó számára

Az alumíniumvázas Hexagon Exclusive árusító sátor professzionális felhasználásra. A stabil hatszögletű lábainak és csekély súlyának köszönhetően a kedvencévé válik. Az árban mindent megkap, amire csak szüksége lehet: 3 teli oldalfalat és sátorcöveket a biztonságos rögzítéshez.  Legmagasabb minőségű sátraink váza  a legjobb minőségű alumíniumból (1,2mm < ) készülnek,  lábai hatszögletűek. könnyen felállíthatók és lebonthatók. A sátor könnyű, emellett a BRIMO sátrak közül a második legstabilabb fajta. A hosszú élettartamú OXFORD anyagnak köszönhetően 100% vízhatlan. 
A hexagon alakú láb két automatikus nylon biztonsági patenttal ellátott, a könnyű és gyors felállíthatóság és lebonthatóság érdekében. A BRIMO sátrakra jellemző csavarozás kötéseknek köszönhetően minden elem könnyedén cserélhető., melyeket ingyen adunk!  A nylon elemek tartósak és időállóak, korlátlan garanciával, azonnali cserével!
A* 100% vízhatlanság szintén alapkövetelmény, melyet  minden sátrunknál nyújtunk. A ponyva a varrásoknál többrétegű, és a belső oldalról megerősítve ragasztott termoszalaggal a 100%-os vízállóság érdekében. A szövet vízálló, poliuretán réteggel bevonva.
A sátorváz anodizált alumíniumból készült, melynek vastagsága 1,2mm és vastagabb. Ennek köszönhetően a sátor zord körülmények között is használható. Az alumíniumvázas Exclusive sátrak kitűnő tulajdonságaikkal megfelelnek minden elvárásnak. Kitűnő minőség  kedvező áron..
Tisztítása egyszerű, az Oxford poliészter intenzív szennyeződés taszításának köszönhetően. A sátor sarkai fülecskékkel vannak ellátva, így  zsinórral is biztosítható a sátor stabilitása. Továbbá extrém időjárás esetén lehetőség van egyenesen a váz zsinórral történő rögzítésére, az erre kialakított füleknél
Szervizt kizárólag a BRIMO árusító sátor esetében biztosítunk. A váz pótelemei az 5 éves meghosszabbított garancia első 2 évében ingyenesek! A BRIMO-ponyvák pótelemeinek árjegyzékét kérésre biztosítjuk.