AKCIÓ -45%

Pavilon 3x3m

3 különálló oldalfal, ponyvatáska, szerkezetre való táska, sátorcövekek 8db, Grátisz


Amennyiben megrendelését leadja 12.00 óráig, a terméket a következő munkanapon kézbesíti Önnek a futárszolgálat.


110 000 HUF Ár brutto 200 000 HUF Megtakarítás: 90 000 HUF

Paraméterek

  • Prémium acél sátrak professzionális használatra, 55 km / ó szélsebességig!
  • Csomagolás: 100% vízhatlan tetőponyva és 3 külön rögzíthető cipzáros oldalfal, sátorváz + sátorcövekek 8db, ponyvatáska és konstrukcióra való táska!
  • A sátor felépítésének idelye egy személy által: 40 másodperc!
  • A tetőponyva és az oldalfalak 100% -osan vízhatlanok. Nagyon tartós Oxford poliészter anyagból készült PVC bevonattal rendelkezik a ponyva. Hosszú élettartam és kiváló minőség.
  • Szerkezet: Acél (1,1 mm +) ollós rendszer, kiváló minőségű acél csavaros csatlakozással, önzáró BRIMO szabadalmakkal hatszögletű lábakon.
  • Drága nejlon polimer kompozit alkatrészek, amelyek élethosszig tartó garanciával (azonnali cseréjével) rendelkeznek, jobb tulajdonságokkal, mint az ötvözet és acél kötések.
  • A összecsukott sátor mérete 155x30x30cm, súlya 35 kg
  • Mennyezeti magassága: 5 magassági fok 175, 185, 195, 205, 215 cm.
  • 5 éves fogyasztói garancia és CE tanúsítvány.
A PREMIUM 3x3m profi pavilon egyéni fejlődésen ment keresztül. Folyamatosan figyelembe vettük a ponyvák, sátorváz kiválasztását. Ezzel a termékkel garantáljuk az abszolút minőséget.  
Hatszögletű acélszerkezet rendkívül tartós. Általánosságban elmondható, hogy minél több éle van a lábnak, annál stabilabb a sátor. A hatszögletű lábak gyakori használatra vannak tervezve. Gyors elrendezést, egyszerű szállítás, kezelés a legnagyobb előnyök, amit a 3x3m professzionális sátor kínál Önnek. A 45 mm-es hatszögletű lábak és az 1,1 mm +-es fal vastagsága biztosítja a mobilitás és stabilitás ideális fokát.
A tető ponyva és az oldalfalak 100% -osan vízhatlanok még erős esőben is. Kiváló minőségű anyagokat alkalmaztak, a vászon ragasztott kötéssel plusz a ponyvák nem engedik át a napsugarakat, így kiváló árnyékolási tulajdonságokkal is rendelkezik.
A profi pavilonok időjárásállóak. A gyakorlati teszteknek és a különböző számítógépes szimulációknak köszönhetően a pavilonban legfeljebb 55 km / ó-ás szélben is stabilan áll. Sok éves tapasztalatunk alapján tudjuk, hogy az időjárás nem mindig azonos az előrejelzésekkel, és így kiszámíthatatlan.
Különálló falakkal testre szabhatja a sátrat, nem kell aggódnia a kiszámíthatatlan viharok miatt. A viharok egyre súlyosabbá válnak az éghajlat változás következtében. Kültéri események szervezőinek az első kérdése a szélellenállás és a sátor strapabírósága.  

A 3x3m vízhatlan pavilonokat használhatja minden időszakban.
A felhasználási lehetőségek korlátlanok. Prémium pavilon a cég bemutatására is rendkívüli. A sátrakra készíthetünk orginális nyomtatást. A BRIMO Premium sátrak a legjobb választás az Ön számára.