AKCIÓ -33%

Pavilon 3x3m

Ingyen: 3 teli oldalfal + 8 sátorcövekek és védőtok!

Pótalkatrészek a szerkezetre ingyen kaphatók. A sátrat 40 másodpercen belül felállíthatja!

Az 5 éves garancia idő alatt bármikor készíthetünk reklám nyomtatást a sátorra.

A 12:00 óráig beküldött megrendeléseket azonnal küldjük. Becsült szállítási idő: követlező munkanap.


203 927 HUF Megtakarítás: 67 227 HUF 136 700 HUF Ár brutto Azonnal raktáron:
 • Pavilon 3x3m

  amely premium acél szerkezettel rendelkezik. BRIMO-ban 55km / ó-ig terjedő szélerőnél használjuk !!!
 • A csomag tartalma: tető, váz, 3 különálló, tépőzárral rögzíthető oldalfal + sátorcövekek (8db) és védő tok!
 • A sátor felépítésének ideje egy személy által: 40 másodperc!
 • A tetőponyva és az oldalfalak 100% -osan vízhatlanok. Nagyon tartós Oxford poliészter anyagból készült PVC bevonattal rendelkezik a ponyva. Hosszú élettartam és kiváló minőség.
 • Szerkezet: Acél (1,1 mm +) ollós rendszer, kiváló minőségű acél csavaros csatlakozással, önzáró BRIMO szabadalmakkal hatszögletű lábakon.
 • Drága nejlon polimer kompozit alkatrészek, amelyek élethosszig tartó garanciával (azonnali cseréjével) rendelkeznek, jobb tulajdonságokkal, mint az ötvözet és acél kötések.
 • A összecsukott sátor mérete 155x30x30cm, súlya 43kg
 • Mennyezeti magassága: 4 magassági fok 175, 185,195, 205cm.
 • Sátor alapterülete: 290x290cm (8,4 m²)
 • 5 éves fogyasztói garancia

A PREMIUM 3x3m profi pavilon egyéni fejlődésen ment keresztül. Folyamatosan figyelembe vettük a ponyvák, sátorváz kiválasztását. Ezzel a termékkel garantáljuk az abszolút minőséget.  
Hatszögletű acélszerkezet rendkívül tartós. Általánosságban elmondható, hogy minél több éle van a lábnak, annál stabilabb a sátor. A hatszögletű lábak gyakori használatra vannak tervezve. Gyors elrendezést, egyszerű szállítás, kezelés a legnagyobb előnyök, amit a 3x3m professzionális sátor kínál Önnek. A 45 mm-es hatszögletű lábak és az 1,1 mm +-es fal vastagsága biztosítja a mobilitás és stabilitás ideális fokát.
A tető ponyva és a 3x3 pavilon oldalfalai 100% vízhatlanok még erős esőben is. Kiváló minőségű anyagokat alkalmaztak, a vászon ragasztott kötéssel plusz a ponyvák nem engedik át a napsugarakat, így kiváló árnyékolási tulajdonságokkal is rendelkezik.
A profi pavilon oldalfala és tetőponyvája időjárásálló. A gyakorlati teszteknek és a különböző számítógépes szimulációknak köszönhetően a pavilonban legfeljebb 55 km / ó-ás szélben is stabilan áll. Sok éves tapasztalatunk alapján tudjuk, hogy az időjárás nem mindig azonos az előrejelzésekkel, és így kiszámíthatatlan.
Különálló falakkal testre szabhatja a sátrat, nem kell aggódnia a kiszámíthatatlan viharok miatt. A viharok egyre súlyosabbá válnak az éghajlat változás következtében. Kültéri események szervezőinek az első kérdése a szélellenállás és a sátor strapabírósága.  

A 3x3m vízhatlan pavilonokat használhatja minden időszakban.
A felhasználási lehetőségek korlátlanok. Prémium pavilon a cég bemutatására is rendkívüli. A sátrakra készíthetünk orginális nyomtatást. A BRIMO Premium sátrak a legjobb választás az Ön számára.