Blog: Party sátor

Party sátor

12.12.2017 · Administrátor

A BRIMO® party sátrak a legjobb megoldás minden rendezvényre

Esti beszélgetések baráti körben, családi ünnepségek, nyári kerti partyk, esküvők... - a party sátor kellemes környezetet biztosít mindenfajta rendezvényhez, nem okozhat gondot a rossz időjárás sem az Ön számára fontos napokon, ünnepeken.

Szabadidőben családdal vagy barátokkal töltött idő, pozitívan befolyásolja a munka életüket is. Kellemes összejöveteleknek köszönhetően a testük és a lelkük is újjáéled. Szabadtéren vaĺó tartózkodás hozzájárul a jó fizikai és a lelki erőhöz is. A fontos napokban.ünnepeken nem kell aggódnia a roszz időjárástól.

A párty sátrakat felhasználhatja az italok  és az ételek megvédésére. A nyári hónapokban kiválló nyitott Kerti pavilon ként is használhatja. Gyermek születésnapi pártit rendezhet  kertben a friss levegőn, nem kell aggódnia hogy a időjárás elrontja a terveit, a kerti sátor megvédi  a vendégeket, italokat, ételeket. A rendezvénysátor megvédi Önt a tűző napsugaraktól is. A párty sátor elég helyet kínál, mivel szabadtéren van szétrakva sórakozhatnak, táncolhatnak a sátoron kívül is. A sátor nagy előnye az is hogy az otthonuk tiszta marad. Többféle méret közül választhat, hogy ideálishelyet biztosítson az étkezésre és az ételek elkészítésére.  A kert nagyságától is függ a sátor nagysága, abban az esetben ha a tér kicsi, kisebb méretű sátrat kell választania. Különböző méretek állnak rendelkezésre, így biztosan választani fog.

Az sátor egyedi stabilitása
Egyszerű és könnyű sátorváznak köszönhetően fölállíthatja a sátrat bármilyen környezetben. Az aktuális időjáras szerint , a sátrat többféleképpen hasznalhatja. A tetőponyva kellemes hűvöst hoz létre a fejek fölött, oldalfalak használásával megvédheti a vendégeit nem kedvező időjárás esetén. 
Az acélsátrak erős és szilárd konstrukcióval rendelkeznek, de kiegészítőként kinálhatunk Önnek nehezékzsákokat. A nehezékzsákok homokkal vagy kavicsokkal tölthetőek, így jobban rögzítheti a sátrat. Eggy sátorlábhoz eggy nehezékzsákot kell illeszteni tépőzárak segítségével, strapabíró anyagból készültek a zsákok. A sátrat zsinórokkal is rögzítheti úgy hogy kiköti a sator négy sarkát és beüti a sátorcövekeket a földbe, ez másodlagos rögzítésként szolgáll. Fő rögzítésként sátorcövekeket használjon, melyeket ingyen kapott a sátor vásárlásánál. A váz lábai is át vannak fúrva, így a betonfelületre befúrhatja és rőgzítheti a sátrat.

Könnyűségének, hordozhatóságának és reprezentatív megjelenésének köszönhetően a párty sátrakat gyakran cégek is keresik a kiállításorka.Tökéletes hátteret biztosít a  termékek és szolgáltatások bemutatásában.
Megosztani a Facebookon