Ingyenes expressz szállítás Kiárusítás

Parti Sátor 3x4,5m

Ingyen:3db teli oldalfal, 8 db sátorcövekek és védőtok + 5 éves garancia!

Baleset esetén az első évben a váz alkatrészei ingyen!

Reklám nyomtatást a sátorra, bármikor, akár szállítás után is!

Egy személy általi használat már 40 másodperc alatt!

Ezt a terméket képesek vagyunk 13:00 óráig átadni a futárnak, aki általában másnap kiszállítja.


Kiárusítás 339 900 Ft Ár bruttó (27%) Azonnal raktáron:
 • Parti Sátor

  amely super alumínium szerkezettel rendelkezik alkalmas rendszeres használatra. BRIMO-ban 50km / ó-ig terjedő szélerőnél használjuk !!!
 • A csomag tartalma: tető, váz, 3 különálló, tépőzárral rögzíthető oldalfal + sátorcövekek (8db) és védő tok!
 • A sátor egy személy által történő felállításának és lebontásának ideje akár 40 másodperc!
 • A tető és a falak ponyvái 100% vízhatlanok. Nagyon sűrű szövésű poliészterből készül 330g/m2, (az anyag 60%-a), PVC bevonattal (az anyag 40%-a). A ponyvánk erősebb mint sok más nehezebb ponyva, melyek aránya szövet 25%, PVC réteg 75%, miközben a PVC élettartama jóval rövidebb mint a szöveté.
 • Szerkezet: Alumíniumból készült összecsukható -ollós csavarkötésekkel, az üregben bordázással megerősítve. Az egyes profilok falának vastagsága 0,9–3 mm( a szerkezet minden egyes részére eltérő nyomás hat, ezért a profilok külömböző vastagsággal rendelkezne
 • A belmagasság állítható: 4 magassági fokozata van, 175, 185, 195, 205cm.
 • Méretei összecsukott állapotban: 155x35x25 cm, 35 kg
 • Fedett terület: 290x430cm (12,4 m²)
 • 5 év jótállás a fogyasztók számára

 
Kiváló minőségű négyszögletű alumínium profilú sátor, nagy igényekkel rendelkező vásárlók számára. A professzionális kivitelezésnek köszönhetően hosszú élettartamot garantálnak.
Az alumínium szerkezet egyharmaddal könnyebb, mint az acél szerkezet, ezért rendkívül könnyű. A sátor legnagyobb előnyei biztosan a strapabíróság, könnyű súly, egyszerű felállítás.
A parti sátor alkalmazható és használható bárhol. Használhatók különféle rendezvényeken, kiállításokon, piacokon, gasztronómiai szektorban vagy saját kertében is. Ezek a sátrak kiváló választás minden eseményre. Sátraink iskolákban, tűzoltóknál, éttermekben, de állami intézményekben is megtalálhatók. A kiváló anyagminőség mellett egyszerű a felállításuk és lebontásuk is.
A sátor tetőponyvája és oldalfalai vízhatlanok és kiváló védelmet nyújtanak a kedvezőtlen időjárási körülményekben. Sűrű polieszter anyagból készültek a ponyvák, belső felületről PVC bevonattal rendelkeznek.
BRIMO az egyik legismertebb sátor gyártó a piacon. Parti sátrak és sátor tartozékok gyártásával foglalkozik. A tökéletes professzionális hatás érdekében sátrak nyomtatásával is foglalkozunk. A következő nyomtatási módszereket használjuk: vasalható módszer és szublimáció.
A termékhez való gyors hozzáférés és a piac legjobb árai fontos kritériumok a megvásárlás előtt. Aki olcsón vásárol, kétszer vásárol ezt az idézetet majdnem mindenki ismeri, és valójában igaz. Gyakran hívnak olyan vásárlók, akik olcsó sátrat vásároltak, és az első használat során gondok voltak a sátor felállításával. Ügyfeleinknek pótalkatrészeket kínálunk a szerkezetre. Tetőponyva és oldalfalak külön megvásárlása is lehetséges. A sátrainkra 5 éves garanciát kínálunk. Mivel a piac már zsúfolt különféle termékekkel nehéz találni olyan terméket ami igazán minőséges. Ezért oktattuk munkatársainkat és örömmel tanácsot adunk és válaszolunk kérdéseire.