Sátrak nyomtatása, vasalási technikával

A megvalósított nyomtatások árait a fenti galériában megtekintheti. A 2D pontos ár kiszámításához a nyomtatási tervre van szükség amely ára 1 500 HUF/brutto10 /visszatérítendő kaució/. A letét visszatérítésre kerül nyomtatáskor (1 500 HUF/brutto). 1 500 HUF -ért kétszer módosíthatja a nyomtatási tervet.. A megjelenítés minden további módosítása 700 HUF/brutto. Összes grafika kézbesítése után proforma számlát állítunk ki. Örömmel készítünk egy nyomtatási tervet, amelyben feltüntetjük a nyomtatás pontos árát és a nyomtatott sátor várható kézbesítését. A sátor nyomtatása a megjelenítés után nem kötelező.


Küldjön el nekünk logót / képet vektorban (.eps, .ai, .cdr, pdf vektorral), vagy egy jó bittérképet (kép), amely alkalmas színes kép nyomtatásáraVálassza ki az ábra szerint a helyeket, ahová szeretné a nyomtatást. Válassza ki a fólia színét a mintavevőből ( Színes képek esetén, nem kell színt választani.)


Abban az esetben ha már megrendelte a sátrat a honlapunkon keresztül, írjon nekünk, hogy nyomtatás nélkül ne küldjük el a sátrat a címre!!! Bármilyen kérdés esetén, írjon nekünk üzenetet a weboldalon található e-mailre. Grafikai osztály BRIMO.

+36