Ingyenes expressz szállítás Kiárusítás

Piaci sátor 2x2m

Ingyen: 3 teli oldalfal + 8 sátorcövekek és védőtok!

Ingyenes pótalkatrészek és szerkezet szerviz. A sátrat 40 másodpercen belül felállíthatja!

Az 5 éves garancia idő alatt bármikor készíthetünk reklám nyomtatást a sátorra.

A 12:00 óráig beküldött megrendeléseket azonnal küldjük. Becsült szállítási idő: követlező munkanap.


Kiárusítás 141 900 Ft Ár brutto Azonnal raktáron:
 • Piaci sátor

  amely Super acél szerkezettel rendelkezik, profi használatra készült. BRIMO-ban 55km / ó-ig terjedő szélerőnél használjuk !!!
 • A csomag tartalma: tető, váz, 3 különálló, tépőzárral rögzíthető oldalfal + sátorcövekek (8db) és védő tok!
 • A BRIMO rendszernek köszönhetően 40 másodperc alatt felállítható!
 • A tető és a falak anyagja 100% vízhatlan. Nagyon sűrű szövésű poliészterből készül 330g/m2, (az anyag 60%-a), PVC bevonattal (az anyag 40%-a). A ponyvánk erősebb mint sok más nehezebb ponyva, melyek aránya szövet 25%, PVC réteg 75%, miközben a PVC élettartama jóval rövidebb mint a szöveté.
 • Szerkezet: ollós csavarkötéssel, erősen ötvözött acélból készült csavarok segítségével, a lábakon BRIMO biztosítással. Az acél különösen erősített, (+-25%) összehasonlítva a super sátrakkal, vagy hasoló sátrakkal más gyártótól, ugyanilyen falvastagság mellett.
 • Az acélszerkezet elején található BRIMO nylon önzáró patent erősebb, mint a szupersátrak BRIMO acél patentja volt korábban. Ugyanakkor garantálja a még könnyebb szétszerelést.
 • A szerkezetnél alkalmazott porfesték: termoplasztikus, ellenálló, meghosszabbított élettartammal
 • Mennyezeti magassága: 4 magassági fok 175, 185,195, 205cm.
 • Méretei összecsukott állapotban: 155x23x23cm, 27kg.
 • Sátor alapterülete: 195x195cm (3,8 m²)
 • 5 év jótállás a fogyasztó számára
Harmonika sátraink váza különösen erős és ellenálló. A speciálisan kialakított rendszerének köszönhetően pillanatok alatt felállítható és lebontható, nincs szükség hozzá semmiféle szerszámra. A takaró ponyva segítségével kívánsága szerinti nyílt, félig, vagy teljesen zárt teret alakíthat ki. Erre rendelkezésre áll három teli, valamint egy cipzárral záródó ajtóval ellátott negyedik fal. Szép időben megrendezett ünnepségek, lakodalmak, esküvők alkalmából a sátor tetőponyvája árnyékot ad a vendégseregnek. Az Super harmonika sátor praktikus 2x2 méteres változata magán célokra is kitűnően alkalmas, például könnyen felállítható mobil kerti sátorként.
Könnyebb súlyú és még erősebb, mert megoldása ellentétben áll olyan más sátrak trendjével, amelyek a szerkezet méretét növelik, ezzel növelik a súlyát is, de a belső falak vastagságát nem módosítják. Mi ezzel ellentétben a szerkezet külső térfogatából csak 2 mm-el csökkentettük, és ezt a belső falakhoz adtuk hozzá, ezzel csökkentve a termék súlyát, és növelve erősségét. 
Ezt a filozófiát használtuk a szövet esetében is, amelynek szövetszálai igen sűrűek a legújabb technológiáknak köszönhetően, ezért nagy ellenálló képességű a kis súlya ellenére is. Az UV sugárzás elleni védelem a jó minőségű anyagokkal együtt az impregnált kezeléssel garantálja a hosszan tartó színállóságot. A speciális termoplasztikus porfesték által a szerkezetet matt pasztell hatásúvá válik, és ez a sátrat egyedülállóvá teszi a piacon.
A mennyezeten és a falakon az egész kerületeb alkalmazott tépőzár az otthonihoz hasonló kényelmet biztosít. A szerkezet minden része erősen ötvözött acélból készült, hosszú élettartamot garantál úgy, hogy a piaci sátor súlya alacsony marad.
A festék véd a rozsdásodás és a kopás ellen. A BRIMO rendszer könnyebbé teszi a szétbontást a szerkezet automatikus biztosításának köszönhetően.
Szervizt csak a BRIMO sátrakhoz biztosítunk. Ingyenes pótalkatrészek és szerkezet szerviz BRIMO ponyvákhoz pótalkatrész, árjegyzéket kérésre biztosítunk. A sátrak nem a hosszú távú és tartós tetőfedésekre készültek. Az ilyen használat csökkenti a ponyva élettartamát.