Blog: Strandsátor

Strandsátor

15.02.2018 · Administrátor

Biztosítson állandó árnyékot a nyugágyának a vízparton.

A strandparti sátor megbízható menedékként szolgál a víznél töltött nyári napokon.
A gyermekek és az idősebbek számára kell  legnagyobb védelmet létrehozni. A BRIMO márkájú sátrak olyan előnyöket kínálnak, amelyeket értékelni fog a kirándulásokon, külföldi vakációkon. A nyaralók gyakran találkoznak a "napernyők hiányával" a strandon. Ilyen és hasonló gondok már nem fognak problémát okozni. Könnyen hordozható párty sátrat egyszerűen szétrakhatja a kedvenc helyén a strandon. A párti sátrakat a magas színvonal, a könnyű súly és a gyors fölállítás jellemzi.


A party sátor széleskörű használataA párty sátrak széles körben használhatók. Szeretne egy frissítő  italokat arulni a  strandon? A party sátrak tökéletes környezetet teremtenek az Ön eladási tevékenységéhez. Váratlan eső esetén megvédi Önt a sátor. Egyik legkellemetlenebb dolog amivel találkozhat a tengerparton a  homokhoz kapcsolódó szél. A party sátrak három teljes oldalfalal rendelkeznek, amelyek szintén védik Önt, az előbb említett esetben is. Az acél sátrak ponyvái 100% -osan vízállóak. Ezek poliészter szálból készültek, belső PVC bevonattal rendelkeznek. Az alumínium sátrak 100% -osan vízállóak, nagyon tartós Oxford poliészter szálból, poliuretán impregnáló bevonattal rendelkezik.

A nyári diszkók, fesztiválok  szervezői számára a sátor vásárlása ideális. A rendezvény során a parti sátor árusítósátorként vagy fedett táncparkettként szolgálhat a strandon. A sátrak különböző méretekben kaphatók 2x2m-től  4x8m-ig. 

Kétféle váz közül választhat: acél és alumínium. Mindkét konstrukcióra jellemző a kiváló minőség, szilárdság, praktikus és könnyű kezelhetőség. A party sátrakban nem hiányozhat a berendezés. Az összecsukható asztalok, székek, padok kényelmeséget biztosítanak Ön és a barátai számára. A LIFETIME összecsukható bútorok a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek. A nap hatása alatt nem változtatják színét és más tulajdonságait sem. A műanyag könnyen mosható, csúszásgátló bevonattal rendelkezik. 

BRIMO mártkát hordozó party sátrak  számos színes kivitelben kaphatók. Az egyszerűségük és könnyű karbantartásuk meggyőzik Önt.
Megosztani a Facebookon