Blog: SÁTOR NYOMTATÁS

SÁTOR NYOMTATÁS

18.07.2019 · Administrátor

Gyors és megfizethető nyomtatási módszerek. Minőséges termék - elégedett ügyfél

A sátrak nyomtatásának témája ma nagy népszerűségnek örvend. Nyomtatással rendelkező sátor a legmegfelelőbb reklámhordozó.

Az Ön elképzelései szerint megnyomtatjuk a sátrat. A nyomtatás minőséges és hosszú élettartam jellemzi.

Gyakran találkozunk azzal a kérdéssel, hogy a sátor melyik részére lehet nyomtatni,

és milyen nyomtatás alkalmas. Segítünk döntést hozni ebben a témában is.

Nyomtatás helye

A sátor teljes felületét nyomtathatjuk a kívülről. A sátrak ponyváit a poliészter feléről nyomtatjuk, mivel a belső felülete PVC réteggel van ellátva. Az oldalponyvát használhatja fordítva is tehát a belső része kint lesz és fordítva. Ebben az esetben az oldalfalon lévő tépőzárat be kell hajtani és így kell csatolni a tetőponyvához.

A ponyvákra kétféle módon tudunk nyomtatni

1 / Vasalási sátor nyomtatás

Ezzel a módszerrel nyomtathatunk az összes sátorra a kínálatunkból. 2x2m-től 4x8m-ig. Hogyan készül a nyomtatás a sátorra?

Grafikus csapatunk segít, hogy az Ön igényeinek megfelelő sátrat hozzunk létre, és ezzel legjobban bemutathatja termékét vagy márkáját.

A sátornyomtatással kapcsolódó űrlap kitöltésével a grafikus nem kötelező árajánlatot és nyomtatási tervet fog készíteni számára. A grafika színét a

színskálából kell kiválasztani . Fontos, hogy a grafikákat a szükséges formátumok egyikében adja meg: eps., cdr., ai., pdf + vektor. 

A nyomtatási terv jóváhagyása után elkezdjük a gyártást.

A nyomtatás elkészítésének idelye 2/3 munkanap az utalás kézhezvételét követően illetve a megfelelő grafika elküldése után.

Vasalási technikával tudunk a sátor ponyváira utólag is nyomtatni, elég he elküldi a ponyvákat amelyeket szeretné megnyomtani.

2 / Szublimációs sátor nyomtatás


A szublimációs technikával az ALUMINIUM és PREMIUM acél sátrakra nyomtatunk. Sátor mérete 3x3m-től 4x8m-ig.

Ez egy teljes színű / CMYK nyomtatás, amelyet a sátor varrása előtt készítenek. A szublimációs nyomtatással felhasználhatja a ponyva teljes felületét a reklámra. A képeknek valamint fotóknak nagy felbontásúaknak kell lenni. A nagyméretű fájlokat online küldjü. A fájlátvitel során a grafika nem veszti minőségét, felbontását. A logókat, feliratokat, címereket stb. kérem küldje a következő formátumok egyikében: eps., cdr., ai., pdf vektorral. A szublimációs nyomtatás elkészítésének ideje 2/3 munkahét

az utalás kézhezvételét követően illetve a megfelelő grafika elküldése után.

Utólag a ponyvára szublimációs technikával nemtudunk nyomtani.

Mit jelent a vektor?

Ez egy olyan grafika, amely ugyanazzal a minőséggel és élességgel rendelkezik többszörös nagyítás esetén is. Számos szakaszból, ívből, görbéből és különböző geometriai alakzatokból áll össze.


Milyen előnyöket kínál Önnek nyomtatással rendelkező sátor?

- Segít abban, hogy megkülönböztesse magát a tömegben, és az ügyfelek könnyebben megtalálja Önt, például a kiállításokon.

- A terméket vagy szolgáltatást nagyobb mértékben hirdeti és mutatja be 

- Azok, akik még nem hallottak a termékéről vagy a szolgáltatásáról, egyszerűbben megtalálják Önt


Megosztani a Facebookon