Blog: Reklámsátor

Reklámsátor

22.01.2018 · BRIMO quality manager

Reprezentatív reklámsátor. Alkalmas árak, gyors szállítás, kiválló minőség, alkalmas nyomtatásra

ReklámsátorLenyűgöző reklámsátor

Minden sikeres vállalat évről évre növekszik, és e növekedés mögött  kemény munkája áll. Mivel sok konkurens eladó létezik, Önöknek mindig a reklámon a marketingen kell dolgozni hogy az első legyen a piacon. 

Ha a reklám növeli az eladásokat és a profitot, az jó marketing, mert megtérül. Jobb esetben akár többször is.

Az ollós sátrainkat is szeretjük, ezért folyamatosan azon gondolkodunk, hogyan lehetne jobban, egyszerűbben és gyorsabban csinálni a dolgokat. Igyekszünk reklámsátrat gyártani, hogy az öntudat növelésével foglalkozó vásárlók minél szélesebb körét kielégítsük, mert csak akkor tudjuk eladni magunkat, ha látnak.

Vonzza a potenciális ügyfeleket egy reklámsátorral

A különféle, igényes grafikai tervezésű sátrak ma már a vásárok standardjai, amelyekkel találóan jellemzik vállalkozásukat, márkájukat.

A piacokon és vásárokon ez eddig fordítva van. Sok élénk színű kis nyomtatott sátor sorakozik sorban, üzletemberekkel, akik jó keresetben reménykednek, gyakran az időjárástól félnek.

Akkor miért ne lenne más? Hiszen a kiválóság értékes! Az eladók tömegéből való kiemelkedés pedig mindenki számára prioritás kell, hogy legyen.

Két fő reklámsátor nyomtatást végzünk.

Szublimációs nyomtatást akkor, ha a vasalható fólia ára magas a következők miatt:

  • nagy mennyiségű nyomtatás
  • az ügyfél teljes területű nyomatást szeretne
  • a sátor 7 alapszíne nem illik hozzád.

Szublimációval nyomtatjuk a piac egyik legjobb minőségű szövetét, az Oxford 600D poliésztert, poliuretán bevonattal, amely 100%-ban vízállóvá teszi az anyagot.

A nyomtatás úgy történik, hogy a tintát a transzferpapírra viszi át, ez a papír hőmérséklet és nyomás segítségével alakítja át a fehér ponyvát.

A szín átkerül a szövetre, így nem képződik réteg a szöveten. A szublimációval minden sátornyomtatási követelmény teljesíthető. Az szövet megnyomtatása után az anyagot egy komplett sátorba varrják. A pavilon tehát rendelésre készül, és nem tömeggyártás, mint a vasalható fólianyomtatással ellátott sátrak esetében.

Vasalható fóliával nyomtatunk, ha kisebb logóról van szó 0,5m2-ig vagy feliratokról.

Gazdaságilag előnyös kisebb logóknál vagy olyan szövegeknél, amelyeknél nincs színátmenet (szöveg). Minden sátrunkat fóliával megnyomtatjuk, még a legolcsóbbakat is.

A fóliát először a sablon szerint kivágják, hőprés alá helyezik (vasaló is használható), és 160 Celsius fokos hőmérsékleten a hőragasztót a poliészter szövetre ragasztják.


Nem minden reklámcég hajlandó erre a nyomtatási formára, mert gyakran nincs tapasztalata olyan anyaggal, amelynek a másik oldalán PVC vagy PU réteg van, ami a hőmérséklet vagy az idő túllépése esetén megkárosodhat.

Sok tapasztalatunk van ezzel a nyomatási technikával, és ez a nyomtatás a sátorszövet élettartamát fogja bírni.

A fóliák hátránya a korlátozott színválaszték, nagyon nagy grafika esetén pedig sokszor anyagilag is megéri a szublimációs nyomtatás.

 

 Melyik a legmegfelelőbb reklámásátor az Ön számára?

A legtöbb árukat és szolgáltatásokat kínáló vállalkozás egy kérdéssel kezdene. Mennyi a költségvetése?

Mi személy szerint allergiásak vagyunk erre a szóra a cégnél, mert ez gyakran a különböző üzleti szektorokban dolgozó hűtlen emberek kedvenc kérdése.

Az eladók gyakran ezzel a kérdéssel akarják megtudni, hogy mennyi pénzt költhet az ő profitjuk simogatására, és nem az Ön érdekeire. Ha azt mondja, hogy a költségkeret magasabb, mint amennyire szüksége van, akkor szívesen tolják Önnek a legdrágább terméket vagy szolgáltatást az ajánlatban.

A promóciós eseménybe történő befektetésnek nyereségesnek kell lennie, a megtérülés pedig a promóciókból és eladásokból származó nyereség mértékétől függ. Az Ön nyeresége az Ön titka, és minket sem érdekel a költségvetése.

Kíváncsiak vagyunk az Ön igényeire és arra, hogy mit vár el egy promóciós sátortólNyomtatás nélküli promóciós sátraink ára 119 900 HUF-tól 823 900 HUF €-ig, a sátor nyomtatása fóliavasalással 19600 HUF-tól 285 000 HUF-ig (az árat 2D-s látvány alapján díjmentesen kiszámítjuk. A sátor digitális teljes felületű nyomtatása esetén a sátor nyomtatásának ára előre kerül megadásra.

 

Reklám összecsukható pavilon

Ahhoz, hogy tudjuk, mire van szüksége, a következő információkat kell megtudnunk:
 

A reklámsátor típusa

A pavilon típusa: Acél - olcsóbb, Alumínium - drágább
Összecsukható sátor használatának intenzitása: max. 10x,30x,50x, 70x és még több évente?
Körülmények: beltéri vagy kültéri, szeles?
Kényelem és igények – speciális követelmények
Gyenge vagy mozgássérült használja a sátrat?
Egyeztetés és kérdések tisztázása után sátrat ajánlunk. Attól függ, melyik árkategóriát választja.

A reklámsátor nyomtatásának típusa

Mi lesz a nyomtatás mérete: kis felirat - logó, nagy felirat - logó
Szöveg esetén szükségünk van szövegre, szövegszínre, betűtípusra
Logó esetén vektoros logóra van szükségünk, vagy a lehető legmagasabb felbontásban a mellékletben.
Nyomtatás elkészítésének ideje: 1-21 munkanap?
A fóliás sátornyomtatási űrlap kitöltése után 24 órán belül kidolgozzuk Önnek árajánlatot.

Ha a teljes felületű nyomtatásáról van szó, vagy a logók 1m2-nél nagyobbak, akkor a sátor digitális nyomtatását javasoljuk, melynek árait a weboldalon találja meg.
Ha úgy gondolja, hogy az ár túl jó vagy magas, a reklámot kicsinyíthetjük vagy nagyíthatjuk, módosíthatjuk úgy, hogy az Ön pénzügyi elképzelésének is megfeleljünk.
Kiváló minőségű nyomtatást készítünk, amellyel nem lesz gond.
 

Célszerű tisztázni, hogy pontosan mit is szeretne, és több cégnek is árajánlatot küldeni. Ugyanez vonatkozik a sátor szerkezetre is, ahol a döntő szilárdsági paraméter a profil belső vastagsága és az anyag fajtája, de egyéb előnyök is, mint például a BRIMO keret alkatrésze az első évben ingyenesen olyan esetekben, mint pl. természeti katasztrófák vagy vandálok. 

Reméljük, hogy ezzel a cikkel segítettünk Önnek, miközben Ön is segít nekünk megfigyeléseiben. 

Köszönjük

BRIMO TEAM

Megosztani a Facebookon