Blog: Reklámsátor

Reklámsátor

22.01.2018 · Administrátor

Reprezentatív reklámsátor. Alkalmas árak, gyors szállítás, kiválló minőség, alkalmas nyomtatásra

Vállalkozásának sikeres fejlesztéséhez hozzátartozik termékeinek, szolgáltatásának megfelelő bemutatása. Egyre több cég felismeri ennek jelentőségét, az új ügyfelekkel való komunikáció fontosságát. 

A kiállításokon és nagyvásárokon való részvétel fontos a cégek bemutatkozásánál, a célközönséggel való komunikáció létfontosságú a cég életében. Bekerülni a  köztudatba egy cég számára  kulcsfontosságú, erre ad lehetőséget egy-egy kiállítás.

reklámsátor segítségével gyorsan és egyszerűen reprezentatív teret hozhat létre cége bemutatására. A praktikus váz elegendő teret és nyugalmat biztosít a fontos tárgyalásokhoz. Minden vendég kellemes érzéssel távozik majd a találkozóról.  

A reklámsátrak bárhol pillanatok alatt felállíthatóak, legyen az beltéri, vagy kültéri rendezvény. A sátor könnyű, összecsukott állapotban kis helyet foglal, könnyű a kezelése.  A ponyva színét a széles színválasztéknak köszönhetően könnyedén hozzáigazíthatja a cég színeihez. A kiállításokon nem szükséges a szervezők által biztosított sátrakhoz alkalmazkodni, a saját reklámsátor maximálisan alkalmazkodik a cég elvárásaihoz.

A reprezentatív reklámsátort a többi reklámanyaggal együtt bármikor felhasználhatja cége bemutatására, reprezentálására.
Mindig, minden helyzetben kész lesz a legjobb fényben feltüntetni vállakozását, legyen az bemutató, kiállítás, vagy egyéb rendezvény.

A promo sátorral mindig készen áll arra, hogy sikeresen képviselje üzleti tevékenységét, és nagyszerűen bemuthatja cégét. 

A raktáron különböző konstrukciók állnak rendelkezésre, alumínium vagy acél. Mindkét változatot magas minőség és erősség jellemzi. Az alumínium könnyebb az acélhoz képest, de olyan stabil, mint az acél. A vízálló ponyvák arnyékot biztosítanak és védelmet nyújtanak az UV sugárzástól, szél vagy az eső ellen. A promo sátor  kombinálható. Mivel az oldalfalak eltávolíthatók, csak a tető ponyvát használhatja. A falak tépőzárral vannak rögzítve, és alkalmazása egyszerű. Kiváló alternatívát kínálnak a szabadtéri rendezvények használatához.

Nyáron különböző fesztiválok, koncertek és szabadtéri rendezvények servezésére kerül sor. A promosátor végtelen lehetőségekkel rendelkezik. A tömeg közepén való láthatóságának növelése érdekében ajánlott egy nyomtatással rendelkező promosátor felépítése.

Megosztani a Facebookon