Blog: Reklám sátor

Reklám sátor

25.09.2018 · Administrátor

A promóciós sátrak egyedülállóvá teszik az Ön vállalkozását!

Minden sikeres vállalkozás évről évre növekszik, és e növekedés mögött a vállalkozó, az egyén kemény munkája áll, aki szereti vállalkozását.
A nem könnyű versenyben a vásárlóért be kell vetni a reklám különböző formáit.

Ha a reklám növeli az értékesítést és a nyereséget, ez egy jó és szerencsés megoldás, mivel kifizetődő és nyereséges. Jobb esetben sokszorosan megtérül a befektetés.
Mi is folyamatosan azon vagyunk és mindent megteszünk, hogy sátrainkat folyamatosan fejlesszük, kínálatunkat bővítsük.

Megpróbálunk olyan reklám sátort gyártani, amely kielégíti a vásárlók legszélesebb körét, akik számára fontos az önbecsülés, mivel csak akkor tudják eladni magukat, amennyiben hisznek önmagukban és láttatják magukat.

A kiállításokon, nagyvásárokon manapság már nem ritkaság a bonyolult grafikai tervek alapján készült reklámsátrak, amelyek kitűnően jellemzik a vállalkozás üzleti tevékenységét.

A piacokra és vásárokra ennek éppen az ellenkezője jellemző. Rengeteg színes, kis arányban nyomtatott sátor áll sorban egymás mellett, olyan vállalkozókkal, akik a jó bevételben reménykednek kitéve az időjárás viszontagságainak.

Miért ne különböznénk tehát a tömegtől? Az egyediséget manapság egyre jobban értékelik! Kiemelkedni a tömegből fél siker minden vállalkozás számára.

Ügyfeleink kétfajta nyomtatási technikából választhatnak, mivel nem csak a nagy és gazdag vállalkozásokra koncentrálunk.
BRIMO® alumínium sátrak szublimációs nyomtatása
Vasalható nyomtatás minden BRIMO® sátorra

Milyen az Ön számára legmegfelelőbb reklámsátor?

A legtöbb termékeket és szolgáltatásokat nyújtó vállalat első körben kérdéseket tenne fel. Mekkora a költségkerete? Ez a kérdés általában nem népszerű téma a vásárlók körében, viszont fontos tényező A másik oldalon viszont az eladók előszeretettel helyezik előtérbe a saját nyereségüket a vásárló igényeivel szemben.

Előfordulhat tehát, hogy amennyiben a vásárló nagyobb összeget mond, az értékesítő hajlamos ráerőltetni a drágább terméket még akkor is, ha arra a vásárlónak valójában nincs is szüksége.

A reklámsátorba történő befektetés visszatérülő kell legyen, fontos a nyereség orientáltság, a reklámba fektett összeg nagysága függ a vállalkozás bevételétől.

Nekünk fontos az Ön elvárása és igénye, mit is vár egy reklámsátortól.

Reklámsátraink ára 60000 forinttól 270000 forintig terjed, nyomtatásuk pedig 4500 forinttól 210000 forintig.

A következőket kell tisztáznunk, hogy tudjuk, mire is van szükségünk valójában:

Reklámsátrak fajtái

 •  váz anyaga szerint : acél - olcsóbb, alumínium - drágább
 • milyen gyakran tervezzük felállítani: max. 10x, 30x, 50x, 70x és többször évente?
 • feltételek: belső vagy külső használatra, mennyire szeles helyeken?
 • komfort és igények - egyedi követelmények
 • gyengébb személy fogja használni, esetleg sérült személy?

Megbeszélés, igényegyeztetés után tudunk  Önnek testre szabott sátrat ajánlani. Öntől függ, hogy melyik árkategóriás termékünket választja.

Nyomtatási fajták


 • Méret szerint: kicsi felirat - logo, nagy felirat- logo 
 • Szöveg, felirat esetében szükségünk van a betű fajtájára, méretére, színére
 • Logo esetében szükségünk van csatolva a tervezetre (vektor) a lehető legjobb minőségben
 • Határidő: +7 vagy +18 nap
 • Az egyes ponyva méretei honlapunkon a Sátrak nyomtatása fülön találhatóak
Árajánlatot az Sátrak nyomtatása fülön található adatok kitöltése után 24 órán belül küldünk.
Igényeihez és anyagi lehetőségéhez tudjuk alakítani a nyomtatást, szem előtt tartva elvárásait és lehetőségeit.
Minőségi nyomtatást kínálunk, mellyel nem lesz problémája a jövőben. 

Bővebben a sátor nyomtatásról:


 • A szublimációs nyomtatás csak alumínium sátrakon alkalmazható, miközben a nyomtatás a piacon megtalálható egyik legjobb minőségű Oxford 600D poliuretán bevonatú poliészter szövetre történik, amelynek köszönhetően a sátor 100% vízálló. A nyomtatás úgy történik, hogy a tintát transzferpapírra felvisszük, a papírt magas hőmérsékleten és nyomáson beleivódik a szövetbe, a szövet részévé válik, nem képez rajta külön réteget. A szublimációs nyomtatás lehetővé teszi bármilyen minta nyomtatását.  A sátorponyvát nyomtatás után varrjuk össze, a sátor tehát egyedi, és nem sorozatgyártás, mint a rávasalható nyomtatású sátrak esetében.

 • A rávasalható fóliával történő nyomtatás gazdaságos, előnyösebb kisebb felületek nyomtatáshoz,  vagy  színátmenet mentes nyomtatásnál, pl. szövegeknél.  Ezt a nyomtatási technikát használjuk minden sátrunknál, még a legolcsóbbaknál is. A fóliát először a tervezet szerint formára vágják, hőnyomás alá helyezve (szokásos vasaló is használható) 160°C hőmérsékleten a poliészter anyaghoz olvasztják. Ezzel a nyomtatási fajtát sok nyomda nem hajlandó végezni, mivel  a PVC bevonatú poliészter szövet sérülhet.   Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik e téren, így vállaljuk ezen olcsóbb nyomtatás kivitelezését is.A nyomtatás hátránya a korlátozott színtartomány, valamint mérlegelni kell nagyobb felületek nyomtatásánál a szublimációs nyomtatás lehetőségét, mivel nagyobb felületeknél már nincs nagy árbeli különbség.

A nyomtatás anyagilag megterhelő lehet, ára elérheti a sátor árát is, ezért tanácsos piackutatást végezni, eldönteni, pontosan mire van igény, és ajánlatot  kérni több nyomdától. Ugyanez vonatkozik a sátrakra is, ahol a meghatározó paraméter a profil belső vastagsága és az anyag típusa, valamint egyéb előnyök is, mint pl.a BRIMO garancia, mikor is a jótállás első 2 évében az elemeket cseréljük.
Különösen ne tévessze meg Önt azok az értékesítők, akik a vázon lógva demonstrálni szeretnék a váz teherbírását, illetve az optikailag vastag elemek, amelyek viszont gyenge anyagból készülnek, és terhelésnél úgy viselkednek mint egy sörös doboz - nagy átmérőjű, de gyenge, vékony anyagból készült.
Reméljük, cikkünkkel segítettünk kiigazodni a sátrak sűrűjében ugyanúgy, mint ahogy vásárlóink recenzióik által segítenek nekünk.

Köszönjük
BRIMO TEAMMegosztani a Facebookon