Blog: Parti sátor hamarosan Budapesten is

Parti sátor hamarosan Budapesten is

27.11.2018 · Administrátor

Acél és alumínium sátrak széles választéka, azonnali személyes átvétel hamarosan Budapesten is. Magas minőségű, stabil, vízálló, gyorsan felállítható és lebontható harmonika sátrak.


A BRIMO cég alapulása óta nagy elismerésre tett szert.  Az évek során sok gyakorlattal, üzleti tapasztalattal gazdagodtunk, valamint kiépítettük széles ügyfélkörünket. Természetesen ez nem történt egyik napról a másikra. A márkanév, mely kiváló minőséget takar,  a termékek, melyeket vásárlóink megkedveltek, és az évek során egyre többen hűek hozzánk, nem akarnak váltani. A túltelített piacon jó hírnevet szerezni nem egyszerű, rengeteg kemény munka áll mögöttünk. Sikernek könyveljük el az is, hogy sátrainkat nemcsak megvásárolják, használják, de előszeretettel ajánlják is tovább ügyfeleink.

Ismerjük az igényeket

Amennyiben egy vásárló kiváló minőségű terméket vásárol, nagy 
valószínűséggel ismételten ugyanazt a terméket szeretné majd, nem szeretne kísérletezni, ha egy termék bevált, maradunk a megszokottnál. 
Egy vállalkozás többféle módon láttathatja magát a piacon. Elengedhetetlen a modern és áttekinthető honlap, webáruház, továbbá a marketing, reklám. Véleményünk szerint azonban a legfontosabb tényező figyelmesen meghallgatni a vásárló igényeit, elvárásait. Kezdetektől fogva hangsúlyt fektetünk vásárlóink véleményére, mi az amit szeretnének, és ezzel ellentétben, mi az ami a konkurens sátraknál hiányosság.  Ezek az információk nagyon értékesek számunkra,  mivel ezek kiértékelése segítséget nyújt abban, mit javítsunk, módosítsunk a gyártás folyamán.

Igyekszünk mindig többet nyújtani az elvárásnál, kellemes meglepetést okozni vásárlóinknak 


Szeretnénk bemutatni a BRIMO márkát - fő tevékenységünk minőségi sátrak és ezek tartozékainak gyártása és forgalmazása, árukínálatunkban azonban megtalálhatók még összecsukható asztalok, padok, és székek. Forgalmunk java részét webáruházunkon keresztül bonyolítjuk.

Az alumínium Exclusiv parti sátor professzionális felhasználásra alkalmas sátor, harmonika vázának köszönhetően könnyedén és gyorsan felállítható. A különösen nagy stabilitást hatszög átmérőjű, könnyű alumínium elemei teszik lehetővé, így ellenáll az erős széllökéseknek egészen 70km/óra sebességig, valamint a
rövid viharoknak is. A poliuretán bevonatú szövet extrémen erős és vízálló, könnyen tisztítható. Egyszerű karbantartása miatt nagyon kedvelt anyag vásárlóink körében.A tetőhöz tépőzárak, míg a többi oldalfalhoz klasszikus cipzárral rögzíthetők. A következő öt méretben rendelhetők: 3x3m, 3x4,5m, 3x6m, 4x6m és 4x8m. 

Összecsukható asztalok, székek, padok - egyszerű, könnyű, mégis erős és stabil termékek. Összecsukott állapotban könnyen hordozható és tárolható. Könnyen tisztítható, kis helyen tárolható, UV álló, kiváló minőségű műanyagból készülnek. Hosszútávú használat sem károsítja, színe és stabilitása nem változik. Igény esetén biztosítani tudunk árusító sátrat berendezéssel együtt.

Legfőbb célunk, hogy ügyfeleink vásárlás előtt kimerítő és korrekt információt kapjanak termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatosan, 
legyen az személyes, telefonos kontaktus,  vagy online vásárlás. Tisztában vagyunk a személyes kontaktus fontosságát illetően, és ennek érdekében rövidesen megnyitjuk budapesti lerakatunkat, lehetővé téve így a személyes átvételt. Így bárki megbizonyosodhat termékeink minőségéről, alkalom nyílik az esetleges kérdések megválaszolására. Nyitott hozzáállással szeretnénk szolgáltatásunkat még magasabb szintre emelni. 

Céges kultúránk számunkra a vállalkozásik egyik legfontosabb tényezője, ezért alkalmazottaink tisztelettel és empátiával fordulnak minden érdeklődőhöz, szem előtt tartva annak igényeit, illetve megpróbálunk mindig egy kis pluszt nyújtani. Filozófiánk: legfontosabb számunkra az elégedett ügyfél. Elégedett ügyfeleket pedig csakis kiváló szolgáltatással szerezhetünk, kiváló szolgáltatást csak elégedett alkalmazottak nyújthatnak, ezért mindent megteszünk alkalmazottaink elégedettségéért. Vannak saját szabályaink, melyek tartópillérei márkánknak, és ez ösztönöz az állandó fejlődésre.

Nézzen körül nálunk, válogasson termékeink közül, munkatársaink állnak szíves rendelkezésükre. 
BRIMO TEAMMegosztani a Facebookon