Blog: Összecsukható sátor

Összecsukható sátor

25.01.2018 · Administrátor

Az összecsukható sátor 30 másodperc alatt használatra kész!

A BRIMO összecsukható sátrakat biztosít minden alkalomra. Akár vásárokon, piacokon, vállalati rendezvényeken, teraszokon vagy a kertben. Az összecsukható sátor mindig megtalálja az alkalmazását. Az összecsukható sátrak  megfelelő védelmet nyújtanak,  különféle rendezvényekkor. Előnyük a sokoldalúság, amely lehetővé teszi, hogy a sátrak egyedülállóak legyenek a környező környezetben. A státrakat bármikor és bárhol használhatják. A BRIMO összecsukható sátrak kiváló minőségű anyagokból készülnek.  Kínálunk acél és alumínium szerkezeteket, amelyek SUPER és EXKLUZIV változatokra oszlanak.

A különbség a váz belső profil vastagságában és a szélellenállásban van. Az acél  sátor ponyvája sűrű szövésű és vízzáró. Magas ellenállóképességgel rendelkezik a vászon impregnált felülete. 
A kiváló minőségű anyagok UV-védelemmel kombinálva garantálják a színállóságot. 
Az összecsukható szerkezet ötvözött acélból készül, hosszú élettartamú. Az alumínium konsrukciók könnyebbek, mint az acél konstrukciók, viszont súlyuk ellenére kiváló szilárdság és stabilitás jellemzi az alumínium konstrukciókat. Az alumínium sátrak ponyvája vízálló. Impregnált sátor ponyva, poliuretán réteggel van ellátva. Alacsony súlyának köszönhetően az alumínium sátrak kezelése nagyon egyszerű. Sátorponyva és a konstrukció hosszú élettartamú.

Az összecsukható sátrak egyedülállóak. Az oldalfalak tépőzárak segítségével rögzíthetők a sátorhoz. Így kényelmesen az időjárástól függően alkalmazhatja az oldalfalakat a sátorra.

Mutassa be az eredetiségét


Különösen a vásárokon a reklám nagyon fontos. Megfelelő sátornyomtatással egyedi reklámsátrat hozhat létre.  Két nyomtatási lehetőség van, így az ügyfél mindig kiváló minőséget, megfizethető áron kap. A nyomtatás első módja a vasalási technika logót vagy feliratot vasalhatunk az Ön sátorára, másik a szublimációs technika amely egész ponyvafelületek nyomtatására alkalmas.


Széles színválaszték és méretválaszték


Ön összecsukható sátrat kiépítheti a kívánsága szerint: legyen az acél vagy alumínium, 
egy kisebb vagy nagyobb sátorra van szüksége, sátor berendezést is szeretne-e, reklám logót szeretne nyomtani rá.


A BRIMO teljes körű szolgáltatást nyújt 
Megosztani a Facebookon