Blog: Összecsukható party sátor

Összecsukható party sátor

26.02.2018 · Administrátor

Brilliant moments - BRIMO nem hiányozhat semmilyen rendezvényről!

Az összecsukható párty sátrakat különféle rendezvényeken használhatja. Változatosságuk felbecsülhetetlen. Összecsukható, de ne aggódjon, a  stabilitása nagyon kiválló.  

Kényelem, amit értékelni fog

A sátor gyors felépítése időt takarít meg az ünneplés további előkészítéséhez. Az összecsukható párty sátrak sok helyet biztosítanak. A sátrak  2x2m-től 4x8m-ig méretig rendelhetők. A sátrakakt szétrakhatja teraszon, kertben, vagy egyszerűen ott ahol pihenőt szeretne létrehozni. Rögzíteni a sátrat sátrocövekeke segítségével lehet, amelyeket a sátorhoz ingyen kapott . A második lehetőség a sátor rögzítśére a nehezékzsákok segítségével, amelyek homokal vagy sóderrel töthetők, súlyuk 14kg töltése után. A sátrak váza minőséges anyagokból készül. Kínálatunkban  acél vagy alumínium szerkezetű sátrakat vásárolhat.

Összecsukható párty sátrak használata

A párty sátor a medencénél is menedékként használható. A tetővászon megvédi Önt a közvetlen napfénytől, nem kell aggódnia attól, hogy napszúrást kap. A sátor garázsként is szolgálhat. Ha megfelelő sátorméret választ, akkor az autót is a sátor alá helyezheti. Az oldalfalakkal bezárhatja a sátrat. Az autó védve lessz az esőtől. A sátrat nem ajánljuk  állandó tetőszerkezetként használni. Az összecsukható párty sátor könnyen tárolható, összecsukott állapotban kényelmesen szállítható gépkocsiban. Kényelmesebb szállítás érdekében javasoljuk hogy rendeljen hordtáskát.  A párty sátrak használata sokrétű.

Fontos tudni

A sátor tárolása a szezon után egyszerű. Ügyeljen arra, hogy a sátor tiszta és fontos hogy száraz legyen. Mossa meg a sátrat tiszta vízzel, ne használjon vegyi tisztítószereket vagy fehérítőket. Sátrat tisztítása után hagyja megszáradni, majd száraz helyen tárolja, nem javasoljuk a ponyvák tárolását a vázzal együtt. Ha betartja ezeket a fő pontokat, a sátor élettartama meghosszabbodik.

Legyen szó akár egy kellemetlen szélről, esőről vagy a forró napsütésről, a party sátor tökéletes menedéket nyújt Önnek. Nagy és elegendő helye hozhat létre a party sátorral ha szülinapi ibulit vagy más rendezvényt szervez.
Megosztani a Facebookon