Blog: Összecsukható kiállítási sátor

Összecsukható kiállítási sátor

12.02.2018 · Administrátor

A sátor felàllítása pillanatok alatt.

Az összecsukható sátrak kiváló lehetőséget kínálnak az áruk értékesítésére. A professzionális cégek személyes találkozókon, vásárokon kommunikálnak ügyfeleikke. A praktikus összecsukható sátor megkönnyíti a tevékenységének bemutatását. Elegendő hely lehetővé teszi a kényelmes mozgást a sátorban. A sátrat lezárhatja oldalfalakkal így privát beszélgetésre kiválló helyet hozhat létre. Rengeteg helynek köszönhetően  bútorokkal erendezheti a sátrat, és ezúton bemutathatja a gyártott termékeket, árukat. Az összecsukható sátrak összecsukott állapotban könnyen hordozhatóak, nemfoglalnak el sok helyet és szállíthatják autóba. Növelje tudatosságát az üzleti tevékenységéről, és mutassa be magát magas fokú szinten.
A BRIMO összecsukható sátrak különböző kivitelben kaphatók. Klasszikus stílusban szeretné a sátrat vagy szeretne egy egyedi sátrat nyomtatással? A válaztás Önön múlik. 
Nem számít melyik összecsukható sátrak választja, mindig biztos lehet benne, hogy stílusos lessz. 
A sátrak alkalmasak vásárok, kerti partik és esküvők rendezésére.
Soha nem tudni, milyen lessz az idő az ünneplés napján. Az összecsukható sátrakkal nem kell aggódnia, védelmet nyújtanak Ön és a vendégei számára. 

Az összecsukható sátrak hagyományosak, de nem bármilyenek

Nagy méretű és bonyolult kezelésűsátrak, nem feleltek meg az ügyfeleknek. Gyors szétrakás és összecsukás - ezek a fontos tulajdonságok amelyek szerint kell a sátrat kiválasztani. Manapság a gyártóknak olyan anyagokkal kell dolgozniuk, amelyeknek könnyű a kezelésük. A sátrak stabilak és kiválló minőséggel rendelkeznek ennek ellenére az ollórendszernek köszönhetően a szétrakásuk egyszerű. 

Gyors és megfizethető

A BRIMO összecsukható sátarak a legmagasabb színvonallal, gyors, egyszerű szétrakással rendelkeznek. Vízállóak, így szabadban használhatják.
A váz szerkezet alumíniumból vagy acélból készül. Az acélszerkezetek porbevonattal rendelkeznek a korrózió megelőzése érdekében. Az alumínium sátrakon lévő vászon tűzálló, így az sátrak extrém körülmények között is használhatók. Az sátor kiválasztása attól függ, hogy hogyan gyakran tervezi használni a sátrat. Kiváló ötlet az autó vagy a kerti szerszám fedezésére. Ez sok pénzt takarít meg egy garázs vagy tárolóhely kialakításához.
Válasszon a különböző méret és színválaszték közül. Az összecsukható  sátrat különböző alkalmakra használhatja.
A BRIMO-val 5 éves garanciát kap, így évek után is kapcsolatba léphet velünk.

Megosztani a Facebookon