Blog: Összecsukható kerti pavilon

Összecsukható kerti pavilon

10.02.2018 · Administrátor

A BRIMO party sátrakkal minden kerti összejövetele csakis sikeres lehet!

Ha szeretne pihenőt vagy kerti pavilont a kertjében, ahol rendezvényeket szervezhet barátaival, nem kell pénzt fektetni egy épített épületbe.
Az összecsukható  kerti pavilon  tökéletes az Ön számára, és nagyon praktikus választás. Az olló rendszernek köszönhetően kényelmes helyet hozzhat létre gyorsan és bárhol. Tetőponyva könnyű, tágas tetőként szolgálhat. Az összecsukható kerti pavilonok rendezvények és családi találkozók szervezésére szolgálnak. Az összecsukható kerti sátor nagysága választható, kényelmet és sok helyet biztosít. Összecsukott állapotban a sátor minimális helyet foglal el, könnyű és könnyen hordozható. Használhatja kirándulásora vagy ünnepekre is.
 A sátor szétrakhatja ott ahol szeretné. A sátrakat színét az ízlése szerint kiváaszthatja. Hétféle szín áll rendelkezésre. 
A sátorponyvák 100% osan vízállóak. Védelmet nyújtanak az esőtől, a naptól és a széltől. Különböző méretek állnak rendelkezésre. A szerkezeteket két változatra osztjuk, acél és alumínium. Az acélszerkezetek a következő méretekben kaphatók: 2x2m, 2x3m, 3x3m, 3x4,5m, 3x6m.
Az alumínium szerkezetek 3x3m, 3x4,5m, 3x6m, 4x4m, 4x6m és 4x8m méretben kaphatók. A kerti sátornak biztonságosnak kell lennie. A sátrak nagy előnye az, hogy tetszés szerint kombinálhatja őket. Például használjon három teljes falat, ha védelemre van szüksége. A sátrat teljesen is lezárhatja negyedik oldalfal segítségével. 


Kerti sátor megvásárlásakor vegye figyelembe a következő pontokat


Gondoljon arra, hogy mire szeretné használni a kerti sátrat. Egyszerűbb modell, ha csak a nap elleni védelemhez használja. Ha az eső és a szél elleni védelmre van szüksége, akkor a sátor stabilitása nagyon fontos. Az oldalfalaknak és a tetőnek vízállónak kell lennie. A sátrakat nem ajánljuk állandó tetőszerkezetként használni. A sátornak könnyűnek és könnyen kezelhetőnek kell lennie.
Acél vagy alumínium szerkezetek állnak rendelkezésre. Az alumínium könnyebb, de olyan stabil, mint az acél. A sátorszerkezet általában más módon kapcsolódik. A vázak összecsukhatóak. 
Az oldalfalak és a ponyvák poliészterből készülnek. Minden ponyva 100% -osan vízálló.  Az oldalfalakat tépőzárak segítségével kell rögzíteni a sátor tetőponyvájához.

A BRIMO 5 éves garanciát nyújt, és az első két évben a pótalkatrészek ingyenesek.
Megosztani a Facebookon