Blog: Nemzetközi Automobil és Tuning Show – AMTS 2019 Reklám sátor

Nemzetközi Automobil és Tuning Show – AMTS 2019 Reklám sátor

22.02.2019 · Administrátor

Vegyen részt a kiállításon reprezentatív promo sátrakkal a feltüntetett saját márkájával.


Márciusban Budapesten elkezdődik a legrangosabb autókiállítás az országban. 

Az autó kedvelők új modelleket próbálhatnak ki.  A hosszú tél után, az első nagy autótalálkozón gyűlnek össze frissen épített - vagy átépített  tuning autók is.  A tuning találkozóra rendezvény szabadtéri területein kerül sor, március utolsó előtti hétvégéjén. Az autórajongók számára vonzó autóbemutató program is vár. 

Magyarországon nem csak az AMTS 2019 kiállításra kerül sor, hanem Balatonfüred Concours d’Elegance veteránjármű találkozóra is. 

2019. május 3 – május 5. kerül megrendezésre a  Balatonfüred Concours d’Elegance legismertebb  veteránjármű találkozó, amely 2019-ben is ámulatba fogja ejteni a veterán rajongókat.  A veterán gépkocsik a Tagore sétányon, Balatonfüreden fognak  felsorakozni. Nagyrészük már május 3-án délutánni órákban, rendőri kísérettel fognak indulni Győrből. A versenyen igen széles repertoár várja majd a látogatókat, a versenyzők négy kategóriában fognak  indulni. Mely veteránok kerülnek a díjazottak közé? Az a találkozó utolsó napján  dől el, május 5-én. 


Tökéletes bemutatása a reklám sátorral


A Reklám sátor  lenyűgöző bemutatást kínál az Önnek. Kiváló választás a márkája bemutatására. A reklámsátor konstrukciója alumínium szerkezetű és összecsukható szerkezettel rendelkezik. Ennek a mechanizmusnka köszönhetően a sátrat 40 másodperc alatt szétrakhatja és készben áll a használásra.  Bár az alumíniumot  korábban dekoratív célokra használták, jelenleg a könnyű súlyának köszönhetően, vasat és más fémeket helyettesít. Az alumínium használata olyan helyeken kiválló ahol szilárdságra de viszont könnyű súlyra van szüksége. Az alumínium felülete eloxálással van igazítva, amely javítja az alumínium tulajdonságait, különösen az időjárás irányt.

Az alumínium alapvető tulajdonságainak, például az alacsony súlynak, szilárdságnak  és az eloxált felületkezelés  kombinálásával, az Ön számára csúcsminőségű konstrukciót hoztunk létre. 

A BRIMO cég professzionális nyomtatást szublimációs technikával biztosít az Ön reklámsátorjára.

Sokéves tapasztalatunkból minőséget és professzionális megközelítést garantálunk az ügyfeleknek. Mutassa be magas színvonalon a cégét, nyomtatással rendelkező promo sátorral.

BRIMO csapat


Megosztani a Facebookon