Blog: Kiállító sátor

Kiállító sátor

12.12.2017 · Administrátor

Fantasztikus BRIMO reprezentatív kiállító sátor. Különböző méretek és színek állnak rendelkezésre. Minőség, vízálló, rugalmas sátrak

Cégünk reprezentálásánál nagyon fontos tényező az első benyomás. Egy csúcsminőségű  kiállító sátor megemeli a cég renoméját, és előnyt biztosít a többi árusító cég között. Mutassa be cégét, termékeit, szolgáltatását elegánsan és áttekinthetően.

A kiállító sátor  ideális választás azon cégek számára, amelyek sűrűn részt vesznek kiállításokon, kongresszusokon, szakmai bemutatókon.
A sátor belseje elegendő és kényelmes mozgásteret biztosít az ide látogató vendégeknek, valamint a hosszabb tárgalásoknak egyaránt. 

A speciálisan tervezett váz a kihasználja a harmonika rendszer előnyeit. Összecsukott állapotban a sátor kis helyet foglal, könnyen hordozható, egyszerűen szállítható személygépkocsival is. Meglepően gyors fellálítása nagy előnye sátrainknak, nem egészen 3 perc alatt teljes díszében pompázhat.  A váz erős, masszív anyagból készült, stabil alapot képezve a strapabíró ponyva számára. A tetőponyvával az oldalponyvákkal tetszés szerint kialakítható egy teljesen diszkrét, de akár egy teljesen nyitott, szellős tér is. Az kiállító sátor teljes egészében prezentálhatja cégét, színösszeállításban, és formában egyaránt.

A kiállító sátrak valójában összecsukható sátrtak melyek profeszionálisan szolgálhatnak a  beltéri és kültéri vásárokon.  A mi cégünk sátor nyomtatással is foglalkozik, az Ön elképzelésén múlik  hogy fog kinézni az  Ön kiállító sátra. Kínálatunkban vannak a kellékek is ami a sátor berendezését, rögzítését, fűtését illeti.


Emelkedjen ki a kiállító sátorjával


A sátrak könnyen hordozhatók, ennek köszönhetően bemutathatja a cégjét, terméketi, szolgaltatásait bárhol. Minőséges nyomtatással rendelkező sátorral, megszólítja a potenciális vásárlókat. Kellemes első

 benyomás nagyon fontos ami a vásárlók számára. A nyomtatást szublimációs technikával készíthetjük az egés sátor ponyvára ez csak az alumínium sátrakra lehet elkészíteni. Acélsátrakra vasalási technikával nyomtathatunk cég logókat, feliratokat stb. Minden ötletet megvalósíthatunk az Ön számára .

Az alumínium sátrak széles választéka biztosítja a kényelmet.  Stabil és erős váz jellemzi az alumínium sátrakat. Az alumínium konstrukciók könnyűk de nagyon minőségesek 70km / óra-i szélellenálással rendelkeznek. A következő méretekben kapható:  3x3m, 3x4,5m, 3x6m, 4x4m, 4x6m,  4x8m. 

Az összecsukható  szerkezet csavarosa csatlakozás  kiváló minőségű eloxált alumíniumból készült. Minden ötletet megvalósíthatunk az Ön kívánása szerint.

Megosztani a Facebookon