Ingyenes expressz szállítás Kiárusítás

Kerti sátor 2x3m

Ingyen:3db teli oldalfal, 8 db sátorcövekek és védőtok + 5 éves garancia!

Baleset esetén az első évben a váz alkatrészei ingyen!

Reklám nyomtatást a sátorra, bármikor, akár szállítás után is!

Egy személy általi használat már 40 másodperc alatt!

Ezt a terméket képesek vagyunk 13:00 óráig átadni a futárnak, aki általában másnap kiszállítja.


Kiárusítás 284 900 Ft Ár bruttó (27%) Azonnal raktáron:
 • Kerti sátor

  amely exclusive alumíniumvázas szerkezettel rendelkezik, profi használatra készült. BRIMO-ban 60km / ó-ig terjedő szélerőnél használjuk !!!
 • Csomagolás tartalmaz: tetőponyvát, szerkezetet, 8db cövekeket és védőtokot. Választható kiegészítők: 3 teli oldalfal, tépőzáras rögzítés.
 • Könnyedén, gyorsan, 40 másodperc alatt felállítható!
 • A tető valamint oldalponyvák 100% vízállóak. Magasan ellenálló Oxford poliészter szövet, PVC impregnáló bevonattal. Magas élettartam!
 • Váz: alumínium (1,1mm < ) + hexagon alakú lábak két BRIMO automatikus biztonsági patenttal ellátva, csavarozott eloxált alumínium összetételek
 • Nagyértékű nylonpolimér összekötőelemek korlátlan időtartamú garanciával(AZONNALI CSERE)
 • Méretei összecsukott állapotban: 155x30x30 cm, 31kg
 • A belmagasság állíthatósága: 4 magassági fokozat 175, 185, 195, 205cm.
 • Sátor alapterülete: 195x290cm (5,6 m²)
 • 5 év jótállás a fogyasztó számára

Az alumínium kerti sátor 2x3 méteres nemcsak a modern dizájnt kínál, hanem tartós vázat is. Az alumíniumszerkezetnek könnyű a karbantartása és rendkívül stabil.  
A kerti sátor ponyvája UV és szakadásálló. Időjárásálló, 100% -os vízhatlan. Az alumínium sátrak előnye, hogy korrózióállóak. Ez a kerti sátor ideális választás a kültéri használásra.
Az alumíniumsátrak következő előnye például a tartósság nedves vagy tengeri levegő sem károsítja meg a szerkezetet. A 2x3 métertes sátor könnyű súlyú ezért egyszerű a szállítása például az autó csomagtartójában.
Az innovatív vázszerkezet lehetővé teszi a kerti sátor egyszerű elrendezését és lebontását, ez néhány másodpercen belül történik. A használati utasítást a sátrak csomagolásában találhatók. A kerti sátrak ponyvái eltávolíthatóak, így a sátor oldalfalakkal, oldalfalak nélkül vagy eggy oldalfallal használható az Ön igényeinek megfelelően. A sátor így számos felhasználást kínál.
Plachtoviny záhradného stánku sú odnímateľné, takže si môžete stan v závislosti od vašich potrieb nastaviť s bočnými stenami, bez stien alebo s jednou stenou. Stánok tak ponúka rôzne varianty použitia a odstránením troch plných stien lepšiu cirkuláciu vzduchu.  
Kerti sátrak, elegáns és praktikus színekben kaphatók. A kerti sátor használata sokszintű: napvédelmet biztosít a homokozó vagy a medence felett gyermekei számára, vagy kerti pavilonként.
A csomag tartalmaz sátorszerkezetet, három teljes oldalfalat, tetőponyvát, sátorcövekeket rögzítésre, hordtáskát. A kerti sátor nemcsak Önöket, barátait és családját, hanem a kerti berendezést is megvédi, kedvezőtlen időjárás esetén. Nyugodtan biztonságban élvezhetik a forró nyári délutánokat a kerti sátorban.