Blog: Kerti sátor

Kerti sátor

23.01.2018 · Administrátor

Kerti sátort minden kertbe. Könnyen szétrakható, vízálló, stabil sátor, kedvező áron

Élvezze  a nyarat kellemes környezetben.  A kerti sátrunk fantasztikusan kiegészíti kertje kellemes zöldjét, bármilyen körülmények között megfelelő teret biztosít pihenésének.
A tágas sátor  alatt a grillezés, kerti baráti összejövetelek vagy egy egyszerű pihenés a szabad levegőn is igazi élményt nyújt, amit nem kell félbeszakítania akkor sem, ha nyári zápor lepi meg a társaságot.

A sátor megvéd az esőtől és a széltől is. Könnyű, egyszerű felállításának köszönhetően percek alatt  menedéket talál a kellemetlen idő elől is. A forró nyári napokon pedig kellemes árnyékot tart, hogy élvezhesse a nyári pihenést. Kertjében nem szükséges nagy, masszív építményekkel feleslegesen foglalni a helyet, a célnak a legmegfelelőbb a kerti sátor.

A sátor igény szerint bármikor áthelyezhető, és nem hagy nyomot maga után. A kerti sátor beleillik a környezetbe, széles színválasztékunknak köszönhetően kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet. Kitűnő választás családi ünnepségekre, baráti összejövetelekre. Erős váza és ponyvája miatt azonban megfelel agész szezonos használatra is. 
Összecsukott állapotban nagyon kis helyen elfér, könnyű tárolni. Kis méretének köszönhetéően a kerti sátor bármikor könnyedén szállítható.

A kerti sátornak sokféle felhasználása van. Használhatja kerti pavilonként, kerti parti servezésekor kiválló teret hozhat létre, kerthelyiségként. A kerti sátrak ponyvái 100% -osan vízállóak, ami ideális a kertben való használatra. A grillpartit gond nélkül megszervezheti. Szél vagy eső ? Minden száraz marad. Ezek a sátrak különböző méretben és színben kaphatók.

Acél vagy alumínium kerti sátor

Két lehetőség közül választhat. Acélszerkezet vagy alumíniumszerkezet. Melyik jobb? A tartóssághoz képest az acél jobban kopásálló és nehezebb.Az alumínium súlya kisebb mint az acélé, de szilárdsága kiválló. Az acélt és az alumíniumot erősségük jellemzi. Az alumínium nagyon stabil, de mindössze súlya egyharmada az acélhoz képest. Az alumínium természetesen korrózióálló, ellenáll a hőmérsékleti változásoknak. UV-ellenálló, higiénikusan és mágnesesen semleges. Könnyen formázható. Az alumínium szerkezetekre anodizált alumíniumot használnak.


Megosztani a Facebookon