Blog: Kerti pavilon

Kerti pavilon

26.01.2018 · Administrátor

A BRIMO pavilon szebbé varázsolja a kertet. megfelelő tetőszerkezet, gyors szállítás, most rendelhető

Szilárd kerti pavilon kedvező áron kapható különféle kellékekkel. Magas minőségű alumínium konstrukció védve van a korózió ellen. A kerti pavilont könnyen szétrakhajta 40 másodperc alatt az ollós rendszerének köszönhetően. A vászon nagy teljesítményű poliészterből készü. 

A tetővászon varratai mechanikusan vannak lezárva, így a pavilon 100% -osan vízálló. 

Az összecsukható pavilon különböző mennyezeti magassággal rendelkezik: 145, 160, 175, 190, 205 cm, ez a bejárati magasság, a pavilon teljes magassága 3.10 m. A kerti pavilon súlya 60,1 kg és hajtogatott állapotában a mérete következő 155x55x30cm.

Az alumínium szerkezet védett korrózió ellen. Könnyű súlya ellenére nagy stabilitás jellemzi.

A kerti pavilon ideális használása

A kerti pavilonok vásárlásánal gyakran elfeledkezünk fontos dolgokról, mint például a páratartalom és a friss levegőellátás egyensúlya. Az időjárástól függően kombinálhatja a sátrat az Ön igényeinek megfelelően. Ha erősebb szél fúj, és kellemes környezetet szeretne létrehozni, használjon mindhárom oldalfalat. Esős idő esetében teljesen lezárhatja a sátrat negyedik oldalfal segítségével, amit a tartozékokban találhat a honlapunkon. Az oldalfalakat tépőzár segítségével rögzítheti a sátorhoz.

Egy reprezentatív pavilon sátor az álma ? Boltíves ablakokkal rendelkező oldalfalak is vannak a kínálatunkban amelyeknek köszönhetően so fény átjut a sátorba. Másrészt a három teljes fal használata magánéletet teremt. Amint már említettük, az sátor kombinálható a saját igényei szerint, vagy az időjárástól függően. Az összecsukható pavilonok nagyszerűek a gyors szétrakáshoz. Mivel a kerti sátrak szétrakása nem igényel sok időt, több ideje marad kerti párty elkészítésére. Kínálatban különféle méretek vannak 3x3m-től 4x8m-ig.

Kerti pavilonokat gyakran a gasztronómiában és szállodákban használják. Számos étterem különféle események alkalmából a teraszokon rendeznek rendezvényeket. Így a vendégek pihenhetnek és élvezhetik a friss levegőt a kerti pavilon alatt.

Kerti sátrak különféle színváltozatokban kaphatók, ezért is ajánljuk a kerti pavilonokat. Megosztani a Facebookon