Blog: Horgász sátor

Horgász sátor

14.02.2018 · Administrátor

A BRIMO vízhatlan horgász sátort imádja minden horgász!!!

A hrgász sátor a halászoknak rengeteg helyet és menedéket biztosít a hosszú halászati éjszakákon.

HALÁSZAT, FONTOS KRITÉRIUMOK a sátor kiválasztásához


Az vásárol kétszer, aki olcsón vásárol. A sátor megvásárlásakor nem csak az árat kell figyelembe venni. A hétköznapi táborozók számára, akik  egy-két éjszakát szeretnének tölteni a sátorban, a legegyszerűbb sátrak  is elegendőek, azonban, ha több éjszakát tervez tölteni a sátorban, magasabb minőségű sátrat ajánlunk választani. Viharok esetén a  sátor védelmet nyújt az esőtől és a kellemetlen hidegtől. A halászok gondog nélkül halásznak szélben és rossz időben, nem okoz nekik gondot  a forró nyári nap, viharos ősz vagy hideg tél sem. Ilyen helyzetekben a sátor szilárdsága és tartósság nagyon fontos tényező a választáskor.

Összecsukható sátor- tökéletes társ kirándulásokra


Védelmet nyújt a szél és az rossz időjárás esetében. Például: 2 x 2 m-es méret elegendő  akár 3 fő számára is. A 2x2 m-es méret a legkisebb, természetesen vannak nagyobbak is  4x8 m-ig. Ollós rendszernek kösnhetően a sátrat egyszerűen és gyorsan szétrakhatja. A horgászsátor három telioldallal rendelkezik, de viszont lehetséges a sátor teljes lezárása is negyedik oldalfal segítségével. A negyedik oldalfal zpizáros ajtóval rendelkezik.

A sátrat sátorcövekek segítségével rögzítheti. A sátorcövekeket ingyen adjuk a sátorhoz. Kötelekkel is rögzítheti a sátrat. A sátor négy sarkát kiköti, így a sátor védve van az oldalsó széltől. A hordtáskaban kényelmesen szállíthatja a sátrat, tárolhatja is benne.

Még a legmagasabb minőségű sátor sem tud teljes mértékben megfelelni az elvárásoknak. Sátor helyes karbantartása meghosszabíthatja az élettartamát. Ebben a pontban említsük meg a legfontosabb ápolási tippeket,hogy lehető leghosszabb ideig élvezhesse a sátrat.
A sátrat teljesen szárazon kell tárolni, ha nedvesen tárolja a sátrat penész keletkezhet a vásznon. Tisztítószereket használhat de ne használjon fehérítőket vagy más kémiai tisztítószert. Sátorponyvát nem ajánlott mosógépben mosni. 
Megosztani a Facebookon