AKCIÓ -33%

Esküvői sátor 3x6m

Ingyen: 3 teli oldalfal + 12 sátorcövekek és védőtok!

Pótalkatrészek a szerkezetre ingyen kaphatók. A sátrat 40 másodpercen belül felállíthatja!

Az 5 éves garancia idő alatt bármikor készíthetünk reklám nyomtatást a sátorra.

A 12:00 óráig beküldött megrendeléseket azonnal küldjük. Becsült szállítási idő: követlező munkanap.


262 696 HUF Megtakarítás: 86 996 HUF 175 700 HUF Ár brutto Azonnal raktáron:
 • Esküvői sátor

  amely premium acél szerkezettel rendelkezik alkalmas extrém viszonyokhoz 55km/ó szélsebességig!
 • A csomag tartalma: tető, váz, 3 különálló, tépőzárral rögzíthető oldalfal + sátorcövekek (12db) és védő tok!
 • A sátor felépítésének ideje egy személy által: 40 másodperc!
 • A tetőponyva és az oldalfalak 100% -osan vízhatlanok. Nagyon tartós Oxford poliészter anyagból készült PVC bevonattal rendelkezik a ponyva. Hosszú élettartam és kiváló minőség.
 • Szerkezet: Acél (1,1 mm +) ollós rendszer, kiváló minőségű acél csavaros csatlakozással, önzáró BRIMO szabadalmakkal hatszögletű lábakon.
 • Drága nejlon polimer kompozit alkatrészek, amelyek élethosszig tartó garanciával (azonnali cseréjével) rendelkeznek, jobb tulajdonságokkal, mint az ötvözet és acél kötések.
 • A összecsukott sátor mérete 155x50x30cm, súlya 70kg
 • Mennyezeti magassága: 4 magassági fok 175, 185,195, 205cm.
 • Sátor alapterülete: 290x580cm (16,8 m²)
 • 5 éves fogyasztói garancia

A 3x6m-es mobil esküvői sátorral megünnepelheti az élet legszebb napját, közvetlenül a tó mellett vagy a kertben. A stabil sátrak nagyszerű választás, különösen ha szabad téren szeretne rendezni lakodalmat. Védve lesznek a vendégek, az étel, a berendezés kisebb vagy nagyobb eső esetében.  
A 3x6m-es esküvői sátor a legnépszerűbb sátor méret. Nagy esküvői sátrak tökéletesek az ilyen pillanatokra. Az esküvői sátor rengeteg helyet kínál ünnepségek szervezésére.
Az egyszerű ollórendszernek köszönhetően, a sátrat pillanatok alatt felállítja és így egy takart helyet hoz létre egyéb szerszámok nélkül. Természetesen a sátor tárolása is egyszerű. A hatszög alakú sátorlábak fel vannak szerelve talpakkal, amelyeken keresztül egyszerűen rögzítheti a sátrat fűves területeken.
Hatszögletű acél profil, maximális stabilitást biztosít. Acél szerkezet királyi kékben kapható. Az ollószerkezeten lévő nejlon sapkák megvédik a ponyvát a kiszakadástól, nemcsak használat közben, hanem szállítás közben is. Ilyen módon a tető élettartama meghosszabbodik.
A csúszó-profil csuklókat drága nejlon borítja (nejlon ütés álló anyag) a súrlódás és a karcolások megelőzése érdekében az acél szerkezeten. Ez nagyon megkönnyíti az összeszerelést és a szétszerelést.  

A tető és az oldalfalak 100% -osan vízhatlanok, UV-ellenállók és tépőzárral vannak ellátva. A ponyvák tökéletesen illeszkednek a sátor vázra.
Ajtókkal és ablakokkal tervezték a ponyvákat, hogy több fény hatoljon be a sátorba. Ha a napsugárzás túl erős, egyszerűen bezárhatja az ablakokat. A PREMIUM acél sátor 3x6m kiváló választás ha szabad ég alatt szeretné rendezni az esküvőjét.