AKCIÓ -62%

Esküvői sátor 3x6m

3 különálló oldalfal, ponyvatáska, szerkezetre való táska, sátorcövekek 12db, Grátisz


Amennyiben megrendelését leadja 12.00 óráig, a sátrat a következő munkanapon kézbesíti Önnek a futárszolgálat.


150 000 HUF Ár brutto 390 000 HUF Megtakarítás: 240 000 HUF

Paraméterek

  • Prémium acél sátrak professzionális használatra, 55 km / ó szélsebességig!
  • Csomagolás: 100% vízhatlan tetőponyva és 3 külön rögzíthető cipzáros oldalfal, sátorváz + sátorcövekek 12db, ponyvatáska és konstrukcióra való táska!
  • A sátor felépítésének idelye egy személy által: 40 másodperc!
  • A tetőponyva és az oldalfalak 100% -osan vízhatlanok. Nagyon tartós Oxford poliészter anyagból készült PVC bevonattal rendelkezik a ponyva. Hosszú élettartam és kiváló minőség.
  • Szerkezet: Acél (1,1 mm +) ollós rendszer, kiváló minőségű acél csavaros csatlakozással, önzáró BRIMO szabadalmakkal hatszögletű lábakon.
  • Drága nejlon polimer kompozit alkatrészek, amelyek élethosszig tartó garanciával (azonnali cseréjével) rendelkeznek, jobb tulajdonságokkal, mint az ötvözet és acél kötések.
  • A összecsukott sátor mérete 155x30x30cm, súlya 35 kg
  • Mennyezeti magassága: 5 magassági fok 175, 185, 195, 205, 215 cm.
  • 5 éves fogyasztói garancia és CE tanúsítvány.
A 3x6m-es mobil esküvői sátorral megünnepelheti az élet legszebb napját, közvetlenül a tó mellett vagy a kertben. A stabil sátrak nagyszerű választás, különösen ha szabad téren szeretne rendezni lakodalmat. Védve lesznek a vendégek, az étel, a berendezés kisebb vagy nagyobb eső esetében.  
A 3x6m-es esküvői sátor a legnépszerűbb sátor méret. Nagy esküvői sátrak tökéletesek az ilyen pillanatokra. Az esküvői sátor rengeteg helyet kínál ünnepségek szervezésére.
Az egyszerű ollórendszernek köszönhetően, a sátrat pillanatok alatt felállítja és így egy takart helyet hoz létre egyéb szerszámok nélkül. Természetesen a sátor tárolása is egyszerű. A hatszög alakú sátorlábak fel vannak szerelve talpakkal, amelyeken keresztül egyszerűen rögzítheti a sátrat fűves területeken.
Hatszögletű acél profil, maximális stabilitást biztosít. Acél szerkezet királyi kékben kapható. Az ollószerkezeten lévő nejlon sapkák megvédik a ponyvát a kiszakadástól, nemcsak használat közben, hanem szállítás közben is. Ilyen módon a tető élettartama meghosszabbodik.
A csúszó-profil csuklókat drága nejlon borítja (nejlon ütés álló anyag) a súrlódás és a karcolások megelőzése érdekében az acél szerkezeten. Ez nagyon megkönnyíti az összeszerelést és a szétszerelést.  

A tető és az oldalfalak 100% -osan vízhatlanok, UV-ellenállók és tépőzárral vannak ellátva. A ponyvák tökéletesen illeszkednek a sátor vázra.
Ajtókkal és ablakokkal tervezték a ponyvákat, hogy több fény hatoljon be a sátorba. Ha a napsugárzás túl erős, egyszerűen bezárhatja az ablakokat. A PREMIUM acél sátor 3x6m kiváló választás ha szabad ég alatt szeretné rendezni az esküvőjét.