Blog: Egészségügyi orvosi sátor

Egészségügyi orvosi sátor

24.03.2020 · BRIMO quality manager

A terjedő COVID-19 vírus miatt sok intézmény, kórház, üzleti központ orvosi sátrakat hozott létre a bejáratok előtt. Ezekben a sátrakban a polgárok testhőmérsékletét mérik, csak az egészséges polgárokat engedik be az épületbe.

Az épületek szennyeződésének elkerülése érdekében a méréseket épületen kívül kell elvégezni, minden időjárási körülmény között.

Kínában úgy oldották meg ezt a problémát, hogy több mint 100 000 darab sátor pavilont vásároltak. Ilyen sátrakat a mi kínálatunkban is megtalál.

Az összecsukható pavilonok gyors összecsukható rendszerrel rendelkeznek, amelyet pár percen belül felállít a kívánt helyen.

A tető és az oldalfalak vízállóak, és a sátor hermetikusan lezárható vagy nyitva is használható, csak a szerkezetet és a tetőt használva.

Maga a sátor megjelenésének köszönhetően az embereket irányítja, és bejáratos kapuként szolgálhat a helyiségekhez vagy az épületbe.A dolgozók nem áznak meg, és biztonságos helyen végezhetik munkájukat a sátor alatt.

Mivel az épületek bejáratai nagy része beton felületen található, az orvosi sátrakat megfelelően kell rögzíteni a sérülések elkerülése érdekében. A sátrak beton felületen is rögzitjetők. Nehezék zsákokat esgyszerűen tépőzárak segítségével a sátor lábaihoz kell rögzíteni.

Kínálunk 6 sátor modellt, amelyek különböző minőségben és áron kaphatók. Erre a célra a prémium acél orvosi sátrat ajánljuk, amely a legerősebbek közé tartozik.

Mivel a sátrak hosszú ideig vannak felállítva a bejáratok előtt. Strapabíró, jó minőségű sátorra lesz szükség.

FONTOS! A sátrak beszerzésekor inkább a drágább de minőségesebb sátrat vásárolják. Az olcsó sátrak szél esetében nagy károkat okozhatnak.

Használja ki a BRIMO know-how előnyeit, és hozzon helyes döntést.


A GLS futárszolgálattal szállítjuk sátrainkat. A sátrak következő munkanap a címen lehetnek

 

Üdvözlettel: BRIMO TEAM


ábra kép

Megosztani a Facebookon